Problem z logowaniem do mijn ING |
Autor |
Wiadomość |
madziulkka
Poczatkujacy .
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 9:45 am Problem z logowaniem do mijn ING
|
|
|
Witam !
Mam pytanie moze ktos z was bedzie mogl mi pomoc. Po pierwsze minela waznosc moich kodow TAN do wykonania przelewu, bank przesle mi automatycznie nowe kody poczta na adres korespondencyjny czy musze sama zglosic sie o nowe kody? Po drugie zablokowano mi dostep do konta internetowego, jestem aktualnie w Polsce i musialam pilnie zrobic przelew wiec myslalam ze moge uruchomic sobie opcje aby kody przychodzily mi na numer telEfonu z NL. Zaczelam kombinowac wpisalam nr telefonu na ktory kody maja przychodzic i dostep do konta zostal zablokowany. Teraz przy zalogowaniu prosza mnie o kod aktywacyjny. Czy musze wyslac do nich wniosek o przydzielenie mi takowego kodu aktywacyjnego czy dostane go automatycznie na adres korespondencyjny w Nl. Z gory dziekuje za pomoc i pozdrawiam
[ Dodano: Śro Sty 02, 2013 10:18 am ]
I czy po otrzymaniu kodu aktywacyjnego bedzie konieczna zmiana hasla do mijn ING czy moze ono pozostac takie samo jak bylo przed blokada?? |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 10:20 am
|
|
|
madziulkka napisał/a: | Po pierwsze minela waznosc moich kodow TAN do wykonania przelewu, bank przesle mi automatycznie nowe kody poczta na adres korespondencyjny czy musze sama zglosic sie o nowe kody? |
TAN code sa wysylane automatycznie.Jesli jednak je wyczerpalas i w tzw.miedzyczasie nie otrzymalas nowych to cos jest nie tak, poniewaz sa one wysylane odpowiednio wczesniej. |
Ostatnio zmieniony przez Mathnl Śro Sty 02, 2013 10:28 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
madziulkka
Poczatkujacy .
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 10:27 am
|
|
|
Dzieki ! Okazalo sie ze kody TAN otrzymalam, przesla mi je moi znajomi z NL. Bardziej przejmuje sie ta blokada konta, nie wiem czy ten kod aktywacyjny przyjdzie mi automatycznie na adres czy musze wysylac jakis wniosek. |
|
|
|
|
Mathnl
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 10:30 am
|
|
|
Hoe kan ik een activeringscode voor Mijn ING aanvragen?
U vraagt een activeringscode aan in Mijn ING en klikt bij ‘Alles in Mijn ING’ en ‘Mijn gegevens en instellingen’ op ‘TAN-codes’. Daarna klikt u bij ‘Statusoverzicht’ op ‘Aanvragen activeringscode’ en u volgt de aanwijzingen op het scherm.
Binnen 5 werkdagen na het aanvragen, ontvangt u per post het afhaalbericht voor uw activeringscode. Hierin staat bij welk ING-kantoor of ING-servicepunt u de activeringscode kunt ophalen. Dit kan tot 6 weken nadat u het afhaalbericht heeft ontvangen.
[ Dodano: Śro Sty 02, 2013 10:31 am ]
Rozumiesz czy trzeba przetlumaczyc??? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 10:32 am
|
|
|
madziulkka, przyjdzie ci papier ze kod mozesz osobiscie odebrac na wskazanej przez ING poczcie . masz na to cos okolo 3 tyg .
Ten kod ktory musisz odebrac to jest twoj kod aktywujacy . Jak nie masz osoby uprawnionej do zalatwiania za ciebie takich spraw to niestety nikt za ciebie tego kodu nie odbierze . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
madziulkka
Poczatkujacy .
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 10:33 am
|
|
|
Jesli bys mogl prosila bym o tłumaczenie translator nie robi tego dokladnie
[ Dodano: Śro Sty 02, 2013 10:37 am ]
baileys napisał/a: | madziulkka, przyjdzie ci papier ze kod mozesz osobiscie odebrac na wskazanej przez ING poczcie . masz na to cos okolo 3 tyg .
Ten kod ktory musisz odebrac to jest twoj kod aktywujacy . Jak nie masz osoby uprawnionej do zalatwiania za ciebie takich spraw to niestety nikt za ciebie tego kodu nie odbierze . |
Kurde czyli bez wizyty w NL sie nie obejdzie?
Dodam jeszcze ze nie zablokowalam konta prze zle wpisanie hasla tylko chcialam uaktywnic TAN code na telefon i tak mi sie zrobilo |
|
|
|
|
Mathnl
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 10:39 am
|
|
|
U vraagt een activeringscode aan in Mijn ING en klikt bij ‘Alles in Mijn ING’ en ‘Mijn gegevens en instellingen’ op ‘TAN-codes’. Daarna klikt u bij ‘Statusoverzicht’ op ‘Aanvragen activeringscode’ en u volgt de aanwijzingen op het scherm.
Prosic o kod aktywacyjny poprzez Mijn ING (Twoje konto inetrnetowe).Klikasz przy "Alles in mijn ING'' na "mijn gegevens en instellingen" potem na TAN-codes.Nastepnie kliknij przy "status overzicht" na "aanvragen activeringscode" i nastepnie postepuj zgognie ze wskazowkami.
[ Dodano: Śro Sty 02, 2013 10:43 am ]
Binnen 5 werkdagen na het aanvragen, ontvangt u per post het afhaalbericht voor uw activeringscode. Hierin staat bij welk ING-kantoor of ING-servicepunt u de activeringscode kunt ophalen. Dit kan tot 6 weken nadat u het afhaalbericht heeft ontvangen.
W ciagu 5 dni roboczych otrzymasz poczta awizo do odebrania Twojego kodu aktywacyjnego.W liscie bedzie podany KONKRETNY oddzial ING ,w ktorym ten kod bedziesz mogla odebrac OSOBISCIE. Na odebranie listu masz 6 tygodni od otrzymania awizo.
[ Dodano: Śro Sty 02, 2013 10:46 am ]
madziulkka napisał/a: | Dodam jeszcze ze nie zablokowalam konta prze zle wpisanie hasla tylko chcialam uaktywnic TAN code na telefon i tak mi sie zrobilo |
Przy zmianie powinnas byla jeszcze wpisac "papierowy" TAN-code. Tak zrobilas??
[ Dodano: Śro Sty 02, 2013 10:48 am ]
Jeszcze zrodlo
http://www.ing.nl/particulier/ |
Ostatnio zmieniony przez Mathnl Śro Sty 02, 2013 10:45 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
madziulkka
Poczatkujacy .
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 10:49 am
|
|
|
mam wejsc na ing.nl i tam tego szukac czy przejsc do strony logowania?
[ Dodano: Śro Sty 02, 2013 11:13 am ]
jak mam wejsc do mijn ing skoro mam zablokowany dostep? A jesli wybralabym sie osobiscie do banku bez wysylania tego zgloszenia dostala bym ten kod aktywacyjny od reki ? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 11:52 am
|
|
|
Cytat: | A jesli wybralabym sie osobiscie do banku bez wysylania tego zgloszenia dostala bym ten kod aktywacyjny od reki ? |
nie tak samo przyszedl by na adres list z wskazana poczta gdzie jest do odbrania. |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
madziulkka
Poczatkujacy .
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 2:07 pm
|
|
|
Dodzwonilam sie do ING do dzialu obslugi klienta i pan wyslal za mnie ten wniosek powiedzial ze kod aktywacyjny przyjdzie mi na adres korespondencyjny, oraz ze kody TAN otrzymam dzien, dwa po kodzie aktywacyjnym. Jakos sie dogadalam po angielsku dzieki wszystkim za pomoc |
|
|
|
|
Mathnl
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 2:19 pm
|
|
|
madziulkka,
Daj znac kiedy przyjdzie ten list. Jestem ciekaw,czy dostaniesz awizo czy kod. |
Ostatnio zmieniony przez Mathnl Śro Sty 02, 2013 2:20 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
madziulkka
Poczatkujacy .
|
Wysłany: Śro Sty 02, 2013 5:19 pm
|
|
|
Ja tez jestem ciekawa heh za okolo 5 dni sie okaze
[ Dodano: Czw Sty 03, 2013 9:30 pm ]
Dzis przyszedl kod aktywacyjny do konta o dziwo normalnie listownie i nie trzeba bylo nigdzie isc. Do tego w drugiej kopercie byly nowe kody TAN. Dzieki za pomoc ciesze sie ze wszystko juz gra |
|
|
|
|
|