Zamknięty przez: Gochna H Nie Sty 13, 2013 6:33 pm |
toeslagen belastingdienst |
Autor |
Wiadomość |
operator
Poczatkujacy Jestem tu znów
|
Wysłany: Nie Sty 13, 2013 4:16 pm toeslagen belastingdienst
|
|
|
czesc jesli temat jest zdublowany proszę o przeniesienie go do istniejacego watku
1.
9 stycznia dostałem taka doplate (uj wie za co), czy jesli tego nie zapłace beda jakies konsekwencje ,prosze o pełne wyjasnienie.Prace w nl zakończyłem w 2009 roku co jakis czs dostawałem kwity do zapłaty (wiem za co), ale ten list mnie przeraza
2.mam jeszcze potwierdzenie zatrzymania dofinansowania do ubezpieczenia zdrowotnego, czy ten Transportbevestiging który znajduje sie na samym dole do czegoś mi sluzy??czy jest to numer potwierdzajacy wstrzymanie prosze o pelny opis czy mam z nim cos zrobic gdzies wyslac co kolwiek
|
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Nie Sty 13, 2013 5:02 pm
|
|
|
operator napisał/a: | ]9 stycznia dostałem taka doplate (uj wie za co |
i wlasnie dlatego ci wyslali to pismo zeby nie uj tylko ty wiedzial za co to jest . Wiec jest to za dodatek ktory ty masz im zwrocic bo dostales go nieslusznie .Chceili to rozliczyc z dodatkiem za 2012 ale niestety nie masz wystarczajaco/ lub wcale dodatku na 2012 zeby mogli sobie to wyrownac . operator napisał/a: | czy jesli tego nie zapłace beda jakies konsekwencje |
tak beda konsekwencje . Podatek moze naslac na ciebie komornika i zajac ci wyplate i/lub srodki materialne . Nie wazne w jakim kraju jestes, moga ciebie znalesc i odzyskac co im sie nalezy. operator napisał/a: | mam jeszcze potwierdzenie zatrzymania dofinansowania do ubezpieczenia zdrowotnego |
operator napisał/a: | do czegoś mi sluzy?? | tak do okazania ze w 2012 zawiesiles dodatek zdrtowotny i od tej pory nie beda ci wysylac .
operator napisał/a: | czy mam z nim cos zrobic gdzies wyslac co kolwiek |
niegdzie nie musisz wysylac bo jest to juz wyslanie to jest potwierdzenie ze jest wyslane wstrzymanie dodatku do u.zdrowotnego . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Nie Sty 13, 2013 5:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
operator
Poczatkujacy Jestem tu znów
|
Wysłany: Nie Sty 13, 2013 5:13 pm
|
|
|
czy jest możliwosc rozłożenia tego na raty? jesli tak to w jaki sposób trzeba to zrobić?
czy jeśli to spłace to czy coś jeszcze do mnie przyjdzie do zapłacenia??? |
Ostatnio zmieniony przez operator Nie Sty 13, 2013 5:28 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 19 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Nie Sty 13, 2013 5:53 pm
|
|
|
operator napisał/a: | czy jest możliwosc rozłożenia tego na raty? jesli tak to w jaki sposób trzeba to zrobić?
czy jeśli to spłace to czy coś jeszcze do mnie przyjdzie do zapłacenia??? |
Pisze,ze 11rat po28e , przed 14stycznia pierwsza i kazdego kolejnego miesiaca. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Nie Sty 13, 2013 6:33 pm
|
|
|