Arke.nl |
Autor |
Wiadomość |
ewelinahh19
Nieśmiały użytkownik ewelinahh19
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 9:56 am Arke.nl
|
|
|
Witam. Wie ktos jak wyglada kupienie wycieczki przez arke.nl? Standardowo, czyli wysylaja maila z biletami do wydrukowania, czy moze poczta? |
|
|
|
|
YANNOSICK
Super gaduła Cogito ergo sum
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 389 Skąd: Zeeland
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 3:20 pm
|
|
|
Podejdź do biura Arke lub Holland International lub TUI (to wszystko ta sama organizacja) i się targuj. Zawsze udaje mi się ubić dużo lepszą cenę niż w necie. Ewentualnie jak nie dadzą rady zbić ceny to dają gratisy lub dodatkowe usługi. |
_________________ If You always follow, You will never lead. |
|
|
|
|
ewelinahh19
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 4:30 pm
|
|
|
O, dzieki, nie wiedzialam, ze w biurach podrozy mozna sie targowac:) Chyba sie wiec jednak pofatyguje |
|
|
|
|
YANNOSICK
Super gaduła Cogito ergo sum
Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 389 Skąd: Zeeland
|
Wysłany: Sob Sty 26, 2013 10:15 pm
|
|
|
Biura boją się konkurencji internetu i raczej nie ma problemu z targowaniem. Jeżeli produkt który chcesz kupić jest ich własnym produktem wtedy zjadą z ceny. Jeżeli jest to produkt innego touroperatora to będą mogli jedynie dać jakieś gratisy jak np. ubezpieczenie. Zacznij rozmowę oczywiście od słów "otrzymałam ulotkę z jakiegoś biura z ofertą wyjazdu do ....... po cenie nieco niższej niż u was a w internecie znalazłam jeszcze ciut taniej. Jednak dotąd byłam zawsze zadowolona z waszych usług więc może i tym razem moglibyście mi pomóc..."
Nie odpuszczą takiego klienta. |
_________________ If You always follow, You will never lead. |
|
|
|
|
ewelinahh19
|
Wysłany: Nie Sty 27, 2013 9:15 am
|
|