Wynajecie Kotla CV |
Autor |
Wiadomość |
mateuszk84
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 5:02 pm Wynajecie Kotla CV
|
|
|
»WItam Szukalem na Forum i nie znalezlem nic podobnego wiec nowy temat...
Mam taki problem gdyz kupilem mieszkanie i czysto teoretycznie Kociol Cv Mial byc sprawny a okazalo sie ze jednak tak Nie jest. a Niestety nie stac mnie na nowy. umowe na dostawe gazu mam podpisana z greenchoice no i niestety tam nie doszukalem sie opcji wynajecia kotla. w innych firmach mozna to zrobic a czy moze sie orietujecie czy mozna w jakis inny sposob wynajac kocil? czy istnieja jakies firmy wynajmujace? Pzdr |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik

|
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 6:56 pm Re: Wynajecie Kotla CV
|
|
|
mateuszk84 napisał/a: | »WItam Szukalem na Forum i nie znalezlem nic podobnego wiec nowy temat...
Mam taki problem gdyz kupilem mieszkanie i czysto teoretycznie Kociol Cv Mial byc sprawny a okazalo sie ze jednak tak Nie jest. a Niestety nie stac mnie na nowy. umowe na dostawe gazu mam podpisana z greenchoice no i niestety tam nie doszukalem sie opcji wynajecia kotla. w innych firmach mozna to zrobic a czy moze sie orietujecie czy mozna w jakis inny sposob wynajac kocil? czy istnieja jakies firmy wynajmujace? Pzdr |
Google:
Piec |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Czw Lut 07, 2013 9:40 pm
|
|
|
https://www.google.nl/#hl...iw=1600&bih=730
jesli masz swoje mieszkanie nie lepiej byloby kupic nowy np w pl?ceny sa nizsze?
a tak wogole,jesli na akcie jest napiane,ze piec jest sprawny,a okazuje sie,ze niebardzo,to uderz do maklera. |
Ostatnio zmieniony przez ewcia.pol Czw Lut 07, 2013 9:42 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|