Universitas Staż Projekt sp z.o.o. ??? |
Autor |
Wiadomość |
ewusss
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 02, 2010 10:07 pm
|
|
|
czesc! razem z kumplem jedziemy przez ta firme 8 maja z wroclawia do pracy w ogrodnictwie. jak cos to piszcie na maila [email protected] |
|
|
|
|
atenaxx
Poczatkujacy atena
|
Wysłany: Wto Maj 04, 2010 5:00 pm
|
|
|
no, duzo wnioslas do tego tematu ! |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Maj 11, 2010 12:30 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
opgezwolle
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 11, 2010 10:41 am
|
|
|
USP to złodzieje ja jechałem przez nich do pracy a na miejscu po 3 godzinach odebrałmnie typ z agencji assista !? niewypłacalni nie dostajesz fiszek nie wiesz ile zarobiłes, mieszkasz w baraku w lesie standardowa procedura |
|
|
|
|
aniciorex
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Maj 27, 2010 12:19 pm Re: Universitas Staż Projekt sp z.o.o. ???
|
|
|
ewka napisał/a: | UNIVERSITAS STAŻ PROJEKT SP. Z O.O. z siedzibą we Wrocławiu, czy ktoś zna ta firme pośrednictwa pracy? |
otóż ja wyjeżdżałam z tej firmy już 3 razy na okres 3 miesięcy na wakacje i w tym roku mam także zamiar. Jestem zadowolona z nich usług, chociaż wiadomo, nie zawsze jest kolorowo, ale przecież wiele rzeczy nie zależy od USP. Ale zawsze mam z nimi miły kontakt i mogę liczyć na ich przychylność i muszę powiedzieć, że się na nich nie zawiodłam, dlatego co roku zawsze do nich pierwszych piszę w sprawie pracy. Poza tym często jest tak, że Polacy mają pretensje do wszystkich, a nie do siebie: wszystko jest złe, pracodawca zły, USP złe- jak ktoś chce zarobić kokosy i jeszcze siedzieć i nic nie robić, palić tylko trawę.....no to można mieć tylko i wyłącznie pretensje do siebie a nie do USP. |
|
|
|
|
blk
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Cze 09, 2010 10:30 am
|
|
|
Proszę o szybkie info na temat tej firmy TYLKO rzetelne osoby !!
kontakt: [email protected] |
|
|
|
|
mana
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Cze 19, 2010 7:42 pm
|
|
|
Cześć
Jadę do Holandii 26 czerwca z USP mam umowę 6 euro /h/brutto.
Generalnie cieszę się na ten wyjazd. Mam zbierać pomidory.
Ktoś może ma podobne plany?
Pozdrawiam
[ Dodano: Wto Cze 22, 2010 2:31 pm ]
Ponawiam pytanie.
Czy ktoś jak ja wyjeżdża wkrótce do Holandii?? |
_________________ *^* |
|
|
|
|
dartss
Poczatkujacy dartss
|
Wysłany: Śro Mar 23, 2011 4:29 pm .
|
|
|
Cześć. 2 kwietnia jadę do holandi do pracy za pośrednictwem tej firmy. Czy ktoś może wybiera się również? |
|
|
|
|
mala222
Poczatkujacy Im only one
|
Wysłany: Sob Kwi 16, 2011 10:18 am
|
|
|
hehe te wszystkie super firmy szczegolnie polskie biura posrednictw pracy sa przezalosne, oszusci i nic wiecej
[ Dodano: Sob Kwi 16, 2011 10:22 am ]
dartss napisał/a: | Cześć. 2 kwietnia jadę do holandi do pracy za pośrednictwem tej firmy. Czy ktoś może wybiera się również? |
Wybierac sie napewno ktos wybiera, bo wiadomo Holandia piekny kraj tym bardziej dla narkomanów a z USP wyjezdzaja głownie tacy na co musisz byc przygotowana, chyba ze sama/sam lubisz sobie zapalic, to cóż bedziesz miec kompanów haha |
|
|
|
|
SNCU
Poczatkujacy SNCU
|
Wysłany: Pon Lut 11, 2013 10:27 am Universitas
|
|
|
Witam,
Prosze o skontaktowanie sie z nami osob, ktore pracowaly przez firme Universitas w Holandii.
Prosze o kontakt mailowy na [email protected]
z gory dziekuje i pozdrawiam,
SNCU,
Stowarzyszenie Przestrzegania Układu Zbiorowego Pracy dla Pracowników Tymczasowych |
|
|
|
|
|