|          

| ROWER MTB KTO JEZDZI, GDZIE, |  
      | Autor | Wiadomość |  
      | danytbg   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pon Lut 25, 2013 10:07 pm   ROWER MTB KTO JEZDZI, GDZIE, |   
 |  
               | 
 |  
               | Siemka, zna ktos fajne miejsca na rower, trasy w lesie, ciekawe miejca mad morzem, a moze ma ktoś jakąs ekipe na taką wypraWE przy sobocie bądz niedzieli, są jacyś zainteresowani??   |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      | GeraltRivia   MODERATOR

|  |  
		|   |  |  
		|   |  
      | danytbg   Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Pon Lut 25, 2013 10:29 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | noord brabant rossendal, bergen op zoom steembergen to sa moje okolice;P a tak na marginesie to co za jeziorko tam jest w okolicy   |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      | lvkas Poczatkujacy

| 

|    Wysłany: Pią Maj 17, 2013 10:11 pm   Szukam towarzysza do jazdy rowerem |   
 |  
               | 
 |  
               | Siema, szukam towarzysza/ki na niedzielne trasy rowerem po Holandii. Dlugość trasy ok. <50 km na asfalcie jak i w terenie. Jestem z Tilburga
 Piszcie!!
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Maj 17, 2013 10:14 pm, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      | grzegorzholland Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Sob Maj 18, 2013 10:15 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Siema jestem z Katwijk smigam na mtb w okolicy (Nordwijk) są dwie trasy off road atb jak i całkiem fajna sieć scieżek asfaltowych pomiędzy wydmami nad morzem. Pisać Kto chętny na małą wyprawę. Pozdro |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      | Darek777 Poczatkujacy

| 

|  Wysłany: Czw Mar 17, 2016 10:00 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Hey, 
 Widze ze temat juz dawno nie ruszany ale ostatnio wlasnie znow jezdze po Holandi i szukam ludzi na wspolne trasy (zazwyczaj jezdze w niemczech, Kleve-Goch Reichswald (dobry las na MTB, konkretne podjazdy)
 W Holandii smigam w okolicach Nijmegen, Venray, Helmond. Ale jak jest fajna trasa gdzies dalej to rower na pake i nie ma problemu

Wpadlem wlasnie na zarabista trase MTB w Holandii, fajna bardzo techniczna, sztucznie zbudowana ale w lesie. MTB de Schaak (tak sie nazywa) To jest pod Venray blisko malej wioseczki America.

Jezdze tam teraz prawie w kazdy weekend, bo to naprawde swietna dobrze oznaczona trasa i mozna tam pocwiczyc interwaly czy cornering/ostre zakrety (w warunkach naturalnych rzadko sie to udaje)

Rowniez polecam stronke mtbroutes.nl
 Tak nawiasem to trasa o ktorej mowie ma tam drugie miejsce pod wzgledem ocen w calej Holandii (wiec cos w tym jest)

Jesli jest ktos z tych okolic kto jezdzi czesto to ja sie pisze. Zawsze jezdze w weekendy, pora roku nie ma dla mnie znaczenia, nie jezdze tylko jak pada (bo mnie to irytuje hehe)

Pozdro
 |  
				| Ostatnio zmieniony przez Darek777 Czw Mar 17, 2016 10:02 pm, w całości zmieniany 1 raz |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      | GeraltRivia   MODERATOR

| 

|  Wysłany: Śro Kwi 20, 2016 10:13 pm |   
 |  
               | 
 |  
               | Darek777, 
 Hej, troche czasu minelo, mam nadzieje ze jeszcze przeczytasz.

Kolo mnie, Amerongen, Rhenen, Leersum, Zeist jest cala siec specjalnych tras MTB.

http://www.mtb-utrechtseheuvelrug.nl/mtb-routes/

Na razie tylko przejechalem Amerongen, Leersum i czesc Kwintelooyen, zapraszam na weekendowy, jak cos to na Priv
  (aha i kondycja lezy) |  |  
		|   |  |  
		|   |  
      |  |  |