Venlo -podobno . Praca przy pakowaniu i sortowaniu warzyw |
Autor |
Wiadomość |
Ineskapinezka
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Mar 05, 2013 3:41 pm Venlo -podobno . Praca przy pakowaniu i sortowaniu warzyw
|
|
|
Jadę w ciemno - warto do tej pracy ?
Witam !
Dostałam namiar do pracy w Venlo -podobno . Praca przy pakowaniu i sortowaniu warzyw . Firma się rzekomo nazywa Europa Selekt ( chyba tak się pisze ) - szukałam ale nic nie znalazłam - żadnych opinii nic . Rozmawiałam z gościem który ściąga Polaków do pracy ale sama rozmowa dała mi dużo do myślenia : odpowiada zdawkowo na pytania , twierdzi że nic nie trzeba prócz pościeli swojej , 5 euro za godzinę - po odliczeniu wszystkiego , Pokoje są 2 osobowe ... i tyle wiem .
Co tydzień są wyjazdy (280 zł busem ) - a mówił że dopiero koło świąt .. dziwne ?
Jeśli kto kolwiek wie bądź był proszę o odpowiedź - bo dziś już wtorek ..
tytul edytowany zapoznaj sie z Regulaminem forum |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Mar 05, 2013 3:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Traken
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 07, 2013 11:39 am
|
|
|
Mieszkam w tych okolicach i o niczym takim nie słyszałem . FRESCH PACK to i owszem .Ale tam praca odbywa sie przez innych pośredników |
_________________ Bramy mądrości nigdy nie bywają zamknięte. |
|
|
|
|
Slims
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Kwi 02, 2013 11:58 am
|
|
|
Witam!
No właśnie ja też go mam i nawet przed chwilką z gościem rozmawiałam powiedział że mają stronę internetową ale jakoś nic nie znalazłam o firmie Europa Select... Ale wysłałam smsa z danymi, nie jade sama tylko z kolezanka i zobaczymy co bedzie... |
|
|
|
|
Legion
Poczatkujacy
Wiek: 43 Dołączył: 05 Kwi 2011 Posty: 35 Skąd: Szczecin - Almere
|
Wysłany: Śro Kwi 10, 2013 7:36 pm
|
|
|
Jak to co będzie... Amsterdam.
Mieszkałem w Venlo a moja siostra pracowała na tym Fresh Parku czy jak to się tam zwie. Jeździłem kilka razy w tamte rejony i o żadnym Europa Selekt nie słyszałem. Zadzwoniłem właśnie do siostry, ale ona o czymś takim nie słyszała. Fresh Park to ogromny teren z halami produkcyjno - magazynowymi. Działa tam mnóstwo biur i może takie biuro istnieje. Ale nie pchałbym się do biura bez zaplecza informacyjnego. Już w jednym takim pracowałem i nie polecam. Narobisz się a nie zarobisz. A jak coś nie tak to zostawią Cie gołą na dworcu głównym i tyle będziesz miała z przygody w Holandii. I nie daj się nabrać na przedpłatę na transport!!!
EDIT: http://forum.oszukany.pl/...8679e0c194b71d7 - Europa Select.
EDIT2: http://www.freshparkvenlo.nl/en/contact/contact/ - strona kontaktowa na Freshpark w Venlo. Można się zapytać czy uitzendburo Europa Select wysyła tam pracowników. |
Ostatnio zmieniony przez Legion Śro Kwi 10, 2013 8:41 pm, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
|
Slims
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 15, 2013 3:12 pm
|
|
|
Dowiedziałam się że Europa Selekt to Jupiter tylko że są w trakcie zmieniania nazwy |
|
|
|
|
Traken
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Kwi 15, 2013 10:09 pm
|
|
|
Jupiter ,opole ........ no comment |