NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
złomowanie auta z pl rejestracja na terenie nl
Autor Wiadomość
justynakrawczyk 
Poczatkujacy
żmijaaaa....

Wysłany: Pon Mar 25, 2013 12:57 pm   złomowanie auta z pl rejestracja na terenie nl

witam wszystkich uzytkownikow serdecznie jestem nowa na forum i mam spory problem,otoz w ubieglym tygodniu samochod sie zepsul i koszty naprawy sa wielokrotnie wyzsze niz auto jest warte dlatego tez lepiej zezlomowac nic naprawiac.....Czy wiecie moze gdzie w Holandii moge zezlomowac auto na pl rejestracji tak zebym dostala papiery ze jest zezlomowane???prosze o pomoc jesli zna ktos jakies firmy zajmujace sie tym prosze uprzejmie o namiary.z gory dziekuje za po9moc.

Traken 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Mar 25, 2013 1:18 pm   

Ja swoje zezłomowałem w miejscowości której mieszkam ,żadnych problemow ,zabrałem tablice zaświadczenie o zezłomowaniu ,na moja prosbe w 3 ech kopiach i po problemie . Mysle ze tam gdzie mieszkasz lub okolicy równiez znajduje sie jakis zaklad autorecykilkingowy który wykona tę usługe .
Ostatnio zmieniony przez Traken Pon Mar 25, 2013 1:19 pm, w całości zmieniany 2 razy  

justynakrawczyk 
Poczatkujacy
żmijaaaa....

Wysłany: Pon Mar 25, 2013 1:39 pm   

:026: dziekuje bardzo teraz pozostaje mi sprawdzic ktory szrot w Rotterdamie moze to zrobic i byc moze ja tez bede miec po problemie..dziekuje :)

ewelawua 
Poczatkujacy
Ewelawua

Wysłany: Pią Kwi 19, 2013 11:30 am   

ja mam taki sam problem, auto nie nadaje się do naprawy i chcę zezłomować. podsumowując idę do auto szrotu ( bo nie jadę auto się nie rusza ;) pytam o szczegóły i złomuję i bez problemów wydają mi zaświadczenie( tak?) tablice biorę ze sobą. Ile taka nieprzyjemność kosztuje +/- ? w Polsce tłumaczę papier i idę do urzędu komunikacji wyrejestrować, a potem do ubezpieczyciela zgłaszam ten fakt i piszę o zwrot niewykorzystanej składki.

techno_rock 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Sob Maj 11, 2013 10:34 pm   

wiec ze zlomowaniem w rotterdamie jest szrot na ulicy nikkelstrat gdzie widzialem ze 3 auta ktore mialy polskie nr

BLAZUCKI
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Kwi 12, 2014 12:28 am   

na forum nie umieszczamy reklam
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Kwi 12, 2014 11:07 am, w całości zmieniany 1 raz  

stroopwafel 
Mega gaduła
Debesciak

Wysłany: Wto Maj 13, 2014 12:06 pm   

W druga strone to byloby mozliwe tzn.zlomowanie auta na holenderskich tablicach w Polsce?

Odpowiedz do tematu