Zamknięty przez: Gochna H Sob Mar 30, 2013 9:18 pm |
druga niebieska koperta rozliczenia podatku |
Autor |
Wiadomość |
jonekjk
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2013 3:50 pm druga niebieska koperta rozliczenia podatku
|
|
|
witam wszystkich.
około tydzień temu dostałem niebieską kopertę z drugą niebieską kopertą wewnątrz z rozliczenia podatku, kwestia myślę wszystkim znana.
sprawdziłem dane, odesłałem i czekam na pieniądze.
dziś dostałem drugą identyczną niebieską kopertę z identycznym wnętrzem (identyczne daty)
czy ktoś się spotkał z taką sytuacją ? czy te drugą również im odesłać czy to może być ich 'błąd' i zdublowali moje rozliczenie ?
proszę o pomoc i pozdrawiam. |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pon Mar 25, 2013 9:32 pm Re: druga niebieska koperta rozliczenia podatku
|
|
|
jonekjk napisał/a: | witam wszystkich.
około tydzień temu dostałem niebieską kopertę z drugą niebieską kopertą wewnątrz z rozliczenia podatku, kwestia myślę wszystkim znana.
sprawdziłem dane, odesłałem i czekam na pieniądze.
dziś dostałem drugą identyczną niebieską kopertę z identycznym wnętrzem (identyczne daty)
czy ktoś się spotkał z taką sytuacją ? czy te drugą również im odesłać czy to może być ich 'błąd' i zdublowali moje rozliczenie ?
proszę o pomoc i pozdrawiam. |
A co Ci szkodzi jeszcze raz wypelnic i odeslac. Za znaczek przeciez nie placisz |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
olek1063
Gaduła
|
Wysłany: Wto Mar 26, 2013 1:46 pm
|
|
|
post edytowany |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Mar 26, 2013 4:06 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
kaja09
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Mar 30, 2013 2:29 pm
|
|
|
Mam Pytanie bo nie wiem czy ten list moge odesłać z polski bez znaczków i podawania adresu? Nie ma mnie w Polsce a tam właśnie list przyszedł z tego powodu moje pytanie.
Proszę o odpowiedz.
I czy na odpowiedz na ten list jest jakiś maksymalny czas? |
|
|
|
|
gabik6
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Mar 30, 2013 2:33 pm
|
|
|
A czy polska poczta ma umowę z holenderskim us?! O jaki adres Ci chodzi? Bo przecież wkładając list w kopertę, którą belasting załączył adres jest widoczny w "okienku". |
|
|
|
|
kaja09
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Mar 30, 2013 4:44 pm
|
|
|
Jeżeli bym wiedziała czy poczta Polska ma umowę z holenderskim urzędem to bym nie pytała |
|
|
|
|
gabik6
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Mar 30, 2013 6:44 pm
|
|
|
Gdybyś pomyślała chociaż przez 2minuty to doszłabyś do wniosku, że jakim cudem HOLENDERSKI urząd ma mieć umowę z POLSKĄ pocztą... |
|
|
|
|
|