Zamknięty przez: Gochna H Wto Maj 21, 2013 10:25 pm |
Polak zabil dzis rano 3 osoby w wypadku |
Autor |
Wiadomość |
Bronka
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
Wysłany: Nie Maj 19, 2013 11:47 pm
|
|
|
Nie trzeba gazu do dechy zeby zabic ! Okolo rok temu HOLENDER wprowadzal auto do garazu i nie zauwazyl swojego 3 letniego dziecka, dziecko ponioslo smierc. Wyobrazacie sobie jaki to byl dramat?
Przestancie generalizowac, wypadki smiertelne powoduja rowniez Holendrzy. Tylko ze jak Holendrzy spowoduja wypadek to sie o tym nie trabi tak jak o Polaku. |
_________________ Fox- kolejny niechciany psiak do adopcji
https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3 |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 12:14 am
|
|
|
Bronka napisał/a: | Tylko ze jak Holendrzy spowoduja wypadek to sie o tym nie trabi tak jak o Polaku. | hmmm to dlaczego opisywali w gazetach ten przypadek o ktorymmowisz ?
dlaczego opisuja wiele innych wypadkow spowodowanych przez Holendrow ?
Oj kobieto chcesz udowodnic ze tylko psy wieszaja na polakach biedny polakach niczemu nie winnym . Czy zastanowilas sie ilu jest w NL Chinczykow ?
A czy slyszalas cos o nich ? I jak juz wyzej pisalam jest naprawde wiele slowianskich imigrantow w NL ale jakos o ich eskapadach , wybrykach i wyczynach autami nie widu ni slychu .
Nie mowie ze wszyscy sa zli bo tak nie jest ale niestety ( oszacuje smialo i wydaj mi sie calkiem trefnie ) okolo 50 % polskich imigrantow to jest z chlewa wypuszczona . A jeszcze 25% uwaza ze tu ich nikt nie zna i moga sobie robic na co maja ochote bo przeciez to wolna europa. |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 12:22 am
|
|
|
baileys napisał/a: | Bronka napisał/a: | Tylko ze jak Holendrzy spowoduja wypadek to sie o tym nie trabi tak jak o Polaku. | hmmm to dlaczego opisywali w gazetach ten przypadek o ktorymmowisz ?
dlaczego opisuja wiele innych wypadkow spowodowanych przez Holendrow ?
Oj kobieto chcesz udowodnic ze tylko psy wieszaja na polakach biedny polakach niczemu nie winnym . Czy zastanowilas sie ilu jest w NL Chinczykow ?
A czy slyszalas cos o nich ? I jak juz wyzej pisalam jest naprawde wiele slowianskich imigrantow w NL ale jakos o ich eskapadach , wybrykach i wyczynach autami nie widu ni slychu .
Nie mowie ze wszyscy sa zli bo tak nie jest ale niestety ( oszacuje smialo i wydaj mi sie calkiem trefnie ) okolo 50 % polskich imigrantow to jest z chlewa wypuszczona . A jeszcze 25% uwaza ze tu ich nikt nie zna i moga sobie robic na co maja ochote bo przeciez to wolna europa. |
Wybacz ale nie bede sie z Toba bawic w przepychanki kto wiecej nawyczynial bo nie ten temat.
Ze Polakow masz za swinie z chlewa to chyba kazdy zdazyl sie przekonac. Jedno mnie dziwi, skoro jestes taka Antypolska to co tu robisz na tym forum ? Powinnas obracac sie wsrod dobrze poukladanych Holendrow |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 1:26 am
|
|
|
Bronka napisał/a: | Powinnas obracac sie wsrod dobrze poukladanych Holendrow |
A sie obraca obracam , a co nie wolno mi ? A ty z kim a moze z czym sie obracasz ?
Bronka napisał/a: | skoro jestes taka Antypolska to co tu robisz na tym forum ? |
A czy ty mi moze zbronisz tu zagladac i pisac ?
A skad wiesz to tak na pewno ze jestem antypolska ? Zeby tak bylo nie pomagala bym polakom . A to samo pytanie/stwierdzenie moge skierowac do ciebie skoro jestes taka antyholenderska to co ty jeszcze robisz w NL ?
Bronka napisał/a: | Ze Polakow masz za swinie z chlewa to chyba kazdy zdazyl sie przekonac |
Nie ,nie wszystkich mam za swinie z chlewa ale kilka bym napewno zaliczyla do nich . Wiesz czytanie ze zrozumieniem sie klania . 50% to znaczy POLOWA czyli nie wszyscy tylko co drugi .
Bronka napisał/a: | Wybacz ale nie bede sie z Toba bawic w przepychanki kto wiecej nawyczynial bo nie ten temat |
Sama zaczelas a teraz co nie umiesz odpowiedziec na konkrety ? |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Pon Maj 20, 2013 1:27 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
krysta55
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 25 Maj 2011 Posty: 55
|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 10:35 am
|
|
|
Bronka napisał/a: |
Przestancie generalizowac, wypadki smiertelne powoduja rowniez Holendrzy. Tylko ze jak Holendrzy spowoduja wypadek to sie o tym nie trabi tak jak o Polaku. |
Jak Holender spowoduje wypadek to trąbi się tak: "Wczoraj rano, około godziny ósmej, na ulicy Wojska Polskiego w Bytowie kierowca Hondy Civic potrącił 65-letniego rowerzystę. Sprawca wypadku nie udzielił poszkodowanemu pomocy i uciekł z miejsca zdarzenia..."
lub tak: "W sobotę na ulicy Boleść w Warszawie doszło do wypadku, którego świadkami byli funkcjonariusze Straży Miejskiej - toyota uderzyła w słup. Po przybyciu policji okazało się, że kierujący samochodem, Piotr J. był pod wpływem alkoholu."
albo tak:"21-letni kompletnie pijany Rom spowodował wypadek samochodowy, w którym zginęło czworo uczniów w wieku od 16 do 19 lat. " i "Ukraiński kierowca ciężarówki, który w nocy z soboty na niedzielę spowodował wypadek na autostradzie A4 na granicy woj. opolskiego i śląskiego, został wczoraj aresztowany. Samochód, który prowadził, uderzył w stojące na pasie awaryjnym autostrady autokar i ciężarówkę, powodując śmierć dwóch osób." |
|
|
|
|
Jagoda97
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 14 razy Dołączyła: 04 Gru 2008 Posty: 802
|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 1:43 pm
|
|
|
Nie rozumie tej calej licytacji
Statystyki mowia jasno, polscy kierowcy jezdza najbardziej niebezpiecznie w calej UE.
Co to jest za usprawiedliwienie, ze inni tez powoduja wypadki!?
Czy ktos z Was tu dyskutujacych stracil bliska osoba w wypadku drogowym? Moja mame samochod potracil na pasach dla pieszych...dzieki ogromnemu wysilkowi lekarzy przezyla ale miala uszkodzony mozg i nigdy juz nie byla normalna osoba...zalowala, ze ja odratowali
Ludzie, nie usprawiedliwiajcie nieodpowiedzialnosci i jazdy pod wplywem alkoholu, krzyczcie, dzwoncie na policje, wyrywajcie kluczyki. Przyzwolenie spoleczne na takie praktyki tez jest zbrodnia.
Przypuszczam, ze kierowca ktory zabil te 3 osoby byl pijany, czy nie bylo nikogo kto widzial, ze po pijanemu wsiada za kierownice? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 1:50 pm
|
|
|
Jagoda97 napisał/a: | Przypuszczam, ze kierowca ktory zabil te 3 osoby byl pijany, czy nie bylo nikogo kto widzial, ze po pijanemu wsiada za kierownice? |
z wypowiedzi pod artykulami mozna wyczytac ze ludzie przed ktorych domem sie to stalo widzieli jak "lecial "swoim autem grubo nonad 100km/h gdzie ograniczenie jest do 60 km/h . Jagoda97 napisał/a: | Czy ktos z Was tu dyskutujacych stracil bliska osoba w wypadku drogowym? | tak stacilam . Tyko ze jego juz nie mogli odratowac . Naszczescie dla niego nie cierpial ani sekundy . |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)

|
|
|
|
|
doktorlecker
Gaduła

Wiek: 43 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 126 Skąd: s-Hertegonbosch
|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 4:14 pm
|
|
|
I znowu Polak...:(. Wielka szkoda. Co za ludzie przyjeżdzają tutaj..:(...Holendrzy też powoduja wypadki, ale Polacy za bardzo pokazuja swoje zachowanie<Złe>, (Oczywiście Nie wszyscy), ale dochodze do wniosku ze w Nl, jest bardzo mało Normalnych polaków, a wiekszośc to cwaniacy, pijacy, ćpuni, i nieudacnicy życiowi....< zazbaczam że nie wszyscy , lecz wiekszość> |
_________________ Jak dobrze zrozumieć wreszcie, że życie nabiera dopiero wtedy sensu i znaczenia, gdy toczy się zgodnie z własnymi potrzebami, rytmem własnego oddechu, a przede wszystkim własnym wyobrażeniem |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 6:39 pm
|
|
|
Mathnl napisał/a: | Dedykowane baileys, | no ale co chcesz przez to powiedziec ?
przeciez ja nigdy nie mowilam ze holendrzy nie robia wypadkow czy ze nie siadaja "po piwku " za kierownice . Pokaz mi gdzie lub kiedy lub w jakim poscie powiedzialam ze TYLKO hoendrzy nie powoduja ( smiertelnych) wypadkow , ze tylko holendrzy nie wsiadaja za kolko na podwujnym gazie . Pokaz mi prosze gdzie takie cos kiedy kolwiek stwierdzilam . Lub pokaz mi ze mowilam ze TYLKO polacy powoduja smiertelne wypadki lub ze TYLKO polacy wsiadaja za kolko na podwujnym gazie . |
|
|
|
|
nikki
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 7:42 pm
|
|
|
Z boku ta dyskusja wygląda jak droga do nikąd.
Ale...jak dla mnie to po prostu kolejny powód dla Holendrów żeby nas nie lubić. Na pewno nikt z nich nie powie "my też powodujemy takie wypadki". A zabitych szkoda...kimkolwiek by nie byli, polakami czy holendrami. |
|
|
|
|
martyna.ewa
Poczatkujacy

|
Wysłany: Pon Maj 20, 2013 9:31 pm
|
|
|
wielu przyjezdnym do Holandii, w tym Polakow, myli sie lub jeszcze nie rozrózniaja zwyklej drogi od sciezki rowerowej i potem wala w rowerzystów...
Wspólczuje strasznie rodzinie... |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

|
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 7:39 am
|
|
|
baileys napisał/a: | A ty z kim a moze z czym sie obracasz ?
|
No przeciez Ty wiesz lepiej niz ja co ja robie wiec napisz wreszcie to, czym probujesz mnie szantazowac od dluzszego czasu, Napisz i skoncz te glupie insynuacje raz na zawsze. I co, znowu mnie wyzwiesz od POLSKICH SZMAT ? No dawaj, wal smialo, ulzyj sobie !
Jagoda97 napisał/a: |
Nie rozumie tej calej licytacji
Statystyki mowia jasno, polscy kierowcy jezdza najbardziej niebezpiecznie w calej UE.
Co to jest za usprawiedliwienie, ze inni tez powoduja wypadki!? |
Ale zadne usprawiedliwienie, nie ma zadnego usprawiedliwienia
dla pijanych kierowcow, tylko czy akurat ten o ktorym tu mowa nie wiem czy byl pijany. Chodzi raczej o to, ze tu na forum piszemy MY POLACY i nagle wrze dyskusja ( nie po raz pierwszy ! ) , z ktorej wynika jacy Polacy sa strasznym narodem. Ale oczywiscie to nie Polacy z forum Niedziela, Ci sa czysci jak lza, to sa zawsze Ci INNI POLACY, Ci ktorzy przyjechali z chlewa jak to okreslila Baileys.
Dlaczego nikt nie zalozyl tematu o Holendrze, ktory zabil dwoje swoich kilkuletnich synkow Ruben (9) en Julian (7) ? Przeciez tym zyje teraz cala Holandia ! Ale po co, lepiej pojezdzic po Polaku prawda ? Nie ma to jak Polak jezdzacy po Polakach. Hipokryzja do potegi entej ! |
Ostatnio zmieniony przez Bronka Wto Maj 21, 2013 9:45 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
nikki
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 9:38 am
|
|
|
Bo oni pewnie od tego mają swoje fora, na pewno też są w szoku i mają o czym gadać. A te forum nazywa się POLACY W HOLANDII, to może dlatego |
|
|
|
|
Bronka
Mega gaduła

|
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 9:44 am
|
|
|
nikki napisał/a: | Bo oni pewnie od tego mają swoje fora, na pewno też są w szoku i mają o czym gadać. A te forum nazywa się POLACY W HOLANDII, to może dlatego |
A ten dzial nazywa sie - Zycie w Holandii.
Wiec dodatki, zasilki itp. w Holandii sa interesujacym tematem i walkowanym na okraglo, ewentualnie jeszcze fajnie jest obsmarowac "Turka, Araba lub Czarnucha" ale jesli chodzi o zycie holenderskiej spolecznosci to juz nie jest temat do dyskusji na polskim forum ? |
|
|
|
|
|