NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Gochna H
Wto Maj 21, 2013 10:25 pm
Polak zabil dzis rano 3 osoby w wypadku
Autor Wiadomość
baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 12:56 pm   

Bronka napisał/a:
Dlaczego nikt nie zalozyl tematu o Holendrze, ktory zabil dwoje swoich kilkuletnich synkow Ruben (9) en Julian (7) ? Przeciez tym zyje teraz cala Holandia !

nie musialo byc tu ale co prawda tez na niedzieli
http://www.niedziela.nl/i...ndia&Itemid=128

Bronka 
Mega gaduła

Pomogła: 31 razy
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 1:34 pm   

Jagoda97 napisał/a:

Statystyki mowia jasno, polscy kierowcy jezdza najbardziej niebezpiecznie w calej UE.

Ze polskie drogi sa najgorsze w UE to sie zgadza ale za Polacy jezdza najbardziej niebezpiecznie w UE to jeszcze nie slyszalam. Mozesz podac zrodlo ktorym sie podpierasz?

Jagoda97 napisał/a:
Czy ktos z Was tu dyskutujacych stracil bliska osoba w wypadku drogowym?

Tak, mojej bliskiej kuzynki maz HOLENDER jezdzil zawsze po pijanemu az sie roztrzaskal na autostradzie i poniosl smierc na miejscu, na szczescie nikogo nie zabil.

Jagoda97 napisał/a:
Ludzie, nie usprawiedliwiajcie nieodpowiedzialnosci i jazdy pod wplywem alkoholu, krzyczcie, dzwoncie na policje, wyrywajcie kluczyki. Przyzwolenie spoleczne na takie praktyki tez jest zbrodnia.
Przypuszczam, ze kierowca ktory zabil te 3 osoby byl pijany, czy nie bylo nikogo kto widzial, ze po pijanemu wsiada za kierownice?

Cytat:
Chauffeur dodelijk ongeval Meijel had niet gedronken

De chauffeur van de auto die afgelopen zondag een dodelijk ongeval in Meijel heeft veroorzaakte had niet gedronken.

De politie heeft direct na het ongeval een blaastest uitgevoerd waaruit dit blijkt. Er is ook een urine en bloed afgenomen om definitief vast te stellen of de bestuurder onder invloed van drank of drugs was.

Het ongeval gebeurde op de Heldensedijk waarbij een opa, oma en kleinkind om het leven kwamen. De chauffeur zelf bleef ongedeerd en is aangehouden. Volgens de advocaat van de Poolse bestuurder zou hij niet gedronken hebben en zou hij ook niet te hard gereden hebben. In de bocht waar het ongeluk gebeurde zijn al vaker ongelukken gebeurd. Er zijn wel wat aanpassingen gedaan door bijvoorbeeld borden te plaatsen maar het blijft een gevaarlijk punt.

http://www.nederweert24.n...niet-gedronken/

A wiec nie byl pijany ale etykietka juz zostala przypieta.

https://www.olx.pl/oferta...html#eb5bd1b1c3

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 1:52 pm   

Bronka napisał/a:
Ze polskie drogi sa najgorsze w UE to sie zgadza ale za Polacy jezdza najbardziej niebezpiecznie w UE to jeszcze nie slyszalam. Mozesz podac zrodlo ktorym sie podpierasz?
no moze nie na piewszym miejscu najgorszych kierowcow ale plasuja sie w pierwszej 3 .
Cytat:
Met ruim 23 procent van de stemmen komen Italianen als slechtste bestuurders uit de bus, op gepaste afstand gevolg door Grieken met 15,6 procent van de stemmen. Polen worden door 14 procent van de ondervraagden als de grootste wegpiraten bestempeld.

http://www.autoweek.nl/ni...tste-chauffeurs

http://www.reisbijbel.nl/...eurs-van-europa
Cytat:
De Top 10 van slechtste chauffeurs van Europa ziet er volgens de bezoekers van Zoover als volgt uit:

1. Italianan (23,7%)
2. Grieken (15,6%)
3. Polen (14%)
4. Duitsers (7,9%)
5. Fransen (7,7%)
6. Nederlanders (5,6%)
7. Spanjaarden (5%)
8. Britten (4,1%)
9. Belgen (3,9%)
10. Zweden (2,7%)
Ostatnio zmieniony przez baileys Wto Maj 21, 2013 1:57 pm, w całości zmieniany 2 razy  

nikki
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Maj 21, 2013 2:40 pm   

Cytat:
(...) ale jesli chodzi o zycie holenderskiej spolecznosci to juz nie jest temat do dyskusji na polskim forum ?

wszyscy jesteśmy ludzmi i popełniamy te same błędy. Ale nam holendrzy w polsce syfu nie robią :-)

Bronka 
Mega gaduła

Wysłany: Wto Maj 21, 2013 5:22 pm   

nikki napisał/a:
Cytat:
(...) ale jesli chodzi o zycie holenderskiej spolecznosci to juz nie jest temat do dyskusji na polskim forum ?

wszyscy jesteśmy ludzmi i popełniamy te same błędy. Ale nam holendrzy w polsce syfu nie robią :-)

Czy Ty w ogole masz pojecie jak sie zachowuja Holendrzy na wakacjach w Hiszpanii, Francji i we wszystkich innych popularnych wakacyjnych krajach? A z mojego doswiadczenia jeszcze bym dorzucila Niemcy, gdzie nie mozna bylo zmruzyc oka w hotelu przez pijanych w sztok i rozdartych ryjow Holendrow - jesli juz mowa o robieniu syfu !

baileys napisał/a:

http://www.reisbijbel.nl/...eurs-van-europa
Cytat:
De Top 10 van slechtste chauffeurs van Europa ziet er volgens de bezoekers van Zoover als volgt uit:

1. Italianan (23,7%)
2. Grieken (15,6%)
3. Polen (14%)
4. Duitsers (7,9%)
5. Fransen (7,7%)
6. Nederlanders (5,6%)
7. Spanjaarden (5%)
8. Britten (4,1%)
9. Belgen (3,9%)
10. Zweden (2,7%)

Ha ha ha niezle, Polacy na 3cim ale Holendrzy sie plasuja na zaszczytnym 6 tym w TOP 10! !!! :-D

[ Dodano: Wto Maj 21, 2013 5:30 pm ]
Ostatnie reakcje Holendrow ( nie sa tak wredne jak tutaj Wasze na forum) :

Cytat:

Kim

Datum geplaatst
2 uur geleden
Moderatie

Een tragisch ongeval, vreselijk. Ik heb te doen met de nabestaanden van de slachtoffers. Ik wens hen allen heel, heel veel sterkte toe. Maar, ik heb ook te doen met de chauffeur. Hij moet hier ook mee leven, ook zijn leven is kapot. Ook voor hem, veel sterkte!
john

Datum geplaatst
3 uur geleden
Moderatie

En nu geen reacties dat hij NIET HEEFT GEDRONKEN !!! we oordelen wel heel snel als nederlander .
hanzel

Datum geplaatst
3 uur geleden
Moderatie

heel triest mijn medeleven aat uit na de nabestaande, en eerlijk ik hoop dat het echt een ongeval is. Want dit wil je als chauffeur niet op je geweten hebben, en wens hem ook sterkte. Wat ik wel heel jammer vind, is dat er vanuit de overheid niets gedaan wordt aan de poolse auto's, ze hebben bijna allemaal een pools kenteken, meestal dikke bakken, betalen geen wegenbelasting maar werken en wonen hier. Ik hoop dat deze chauffeur alles netjes heeft geregeld, want echt dit wens je niemand toe. Heel veel sterkte alle betrokkenen

Kochani Rodacy, jeden drugiego w lyzce wody by utopil, obrzydliwosc brrrrr !!!!! :074:

nikki
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Maj 21, 2013 5:55 pm   

Nie wiem i nie obchodzi mnie to jak zachowuja sie Holendrzy w innych krajach, obchodzi mnie Polska i Holandia bo jestem Polką mieszkającą w Holandii. Tak jak pewnie wszyscy tutaj :083: oni u nas bałaganu nie robią, nie zabijają nam ludzi. A 'my' tutaj owszem. Ale Pani 'ja mam zawsze rację' pewnie znowu będzie miała cos do dodania...

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 6:20 pm   

Bronka,

Cytat:

No przeciez Ty wiesz lepiej niz ja co ja robie wiec napisz wreszcie to, czym probujesz mnie szantazowac od dluzszego czasu, Napisz i skoncz te glupie insynuacje raz na zawsze. I co, znowu mnie wyzwiesz od POLSKICH SZMAT ? No dawaj, wal smialo, ulzyj sobie !

:119:

Prosze , oszczedz innym szczegolow dotyczacych prywatnych spraw, zachowaj je dla siebie
lub skorzystaj z opcji priw .

doktorlecker 
Gaduła

Wysłany: Wto Maj 21, 2013 7:04 pm   

Jedno mnie śmieszy, ze tutaj kazdy udaje pożądnego, a na ulicy pokazuje swoja prawdziwą twarz..:( , Np, u mnie w pracy Holendrzy powiedzieli otwarcie że najlepiej było by jakby polacy wróili do Polski.

Bronka 
Mega gaduła

Wysłany: Wto Maj 21, 2013 7:12 pm   

nikki napisał/a:
Nie wiem i nie obchodzi mnie to jak zachowuja sie Holendrzy w innych krajach, obchodzi mnie Polska i Holandia bo jestem Polką mieszkającą w Holandii. Tak jak pewnie wszyscy tutaj :083: oni u nas bałaganu nie robią, nie zabijają nam ludzi. A 'my' tutaj owszem. Ale Pani 'ja mam zawsze rację' pewnie znowu będzie miała cos do dodania...

Na razie przyczyny wypadku nie sa znane. Nigdzie nie ma oficjalnej informacji jakoby kierowca jechal z predkoscia 180 km/h. Rownie dobrze mogl byc problem techniczny z samochodem wiec obwinianie tutaj kierowcy na dzien dzisiejszy jest naprawde nie na miejscu.

nikki napisał/a:
nie zabijają nam ludzi.

No teraz to pojechalas po bandzie , my zabijamy Holendrow a oni nas nie... Szkoda nawet komentowac ale dla przypomnienia Polak z Woerden, ktory przyjechal tu zarobic na mieszkanie, byl swiezo po slubie, zona w ciazy - zostal zakatowany na smierc na chodniku przez kilkuosobowa bande. Byl tu zaledwie kilka miesiecy :-(

I jeszcze jedno, ja mam prawo do swojego zdania a Ty sie ze mna wcale nie musisz zgadzac i tak jak mowi przyslowie "racja jest jak doopa i kazdy ma swoja "

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 7:39 pm   

Juz kiedys to umiescilam

ktos poda linka, ktos inny to podlapie i gotowe ... jezdzimy po sobie rowno, i co jakis czas na forum mamy ....powtorke z rozrywki

http://www.niedziela.nl/f...pic.php?t=82829

( ͡° ͜ʖ ͡°).

Mathnl 
Gaduła nad gadułami :-)

Wysłany: Wto Maj 21, 2013 7:41 pm   

nikki napisał/a:
oni u nas bałaganu nie robią, nie zabijają nam ludzi

Czyzby??
http://nos.nl/artikel/195...ij-ongeluk.html
Dodam,ze ten holenderski gnoj ,ktory nie mial nawet prawa jazdy nie poniosl zadnych konsekwencji.
doktorlecker napisał/a:
, Np, u mnie w pracy Holendrzy powiedzieli otwarcie że najlepiej było by jakby polacy wróili do Polski.

Tak Ci powiedzieli?Nic dziwnego,skoro oceniaja Polakow wg Ciebie.
Bronka napisał/a:
Czy Ty w ogole masz pojecie jak sie zachowuja Holendrzy na wakacjach w Hiszpanii, Francji i we wszystkich innych popularnych wakacyjnych krajach?

Haha, ja na wakacjach nie przyznaje sie juz,ze mieszkam w Holandii.Mowie,ze jestem Polak.W Turcji czy Hiszpanii mowia,ze Holendrzy to bydlo.
Co do rankingu - kompletna bzdura.W Holandii sam egzamin na prawo jazdy jest smieszny.Jezdzic autem to oni na pewno nie umieja.
Bronka, troche po bandzie moze za ostro pojechalas,ale w 99 % Cie popieram.Pozdrawiam wszystkich normalnych Polakow i Holendrow(tych tez jest troche).

[ Dodano: Wto Maj 21, 2013 7:52 pm ]
doktorlecker napisał/a:
Jedno mnie śmieszy, ze tutaj kazdy udaje pożądnego, a na ulicy pokazuje swoja prawdziwą twarz..:( , Np, u mnie w pracy Holendrzy powiedzieli otwarcie że najlepiej było by jakby polacy wróili do Polski.

Nie czepiam sie Twojej ortografii,na ktora opuszczam kurtyne milczenia,ale zwroc prosze uwage,ze slowo "Polak" to nazwa mieszkanca kraju i piszemy z DUZEJ LITERY,tak jak Holender,ale akurat to napisales poprawnie.Moze to Ci sie w zyciu przyda.Nie pozdrawiam.

bolcik
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Maj 21, 2013 8:34 pm   

Ciszej nad tą trumną !!!

duYster 
Super gaduła
Uwaga Baba!

Pomogła: 7 razy
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 9:53 pm   

troche faktow, w tym bajzlu:
http://www.l1.nl/nieuws/2...el#.UZvQYVsRBXI

mavd 
Mega gaduła

Pomogła: 45 razy
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 10:04 pm   

Gochna, zapczyna sie robic nieprzyjemna dyskusja
Ja napisalam ta informacje i prosze tez o zamkniecie tego postu
Dziekuje
Ostatnio zmieniony przez mavd Wto Maj 21, 2013 10:04 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi