zamkniecie konta w abn amro |
Autor |
Wiadomość |
vas23
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 24, 2013 7:57 pm
|
|
|
Hej..
Pisano tu że można zamknąć konto przez internet(mam kalkulatorek i dostęp do konta)..Czy może mi ktoś podać link do tego żebym mógł zamknąć te konto w ABN przez internet?? |
|
|
|
|
kucykpony
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lip 05, 2013 1:19 pm
|
|
|
Bardzo bym prosiła o pełną instrukcje zamknięcia kontaw ABN AMRO. Od A do Z.
Będę bardzo wdzięczna.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez kucykpony Pią Lip 05, 2013 1:20 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
saaandra4
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Paź 28, 2013 10:49 pm zamkniecie konta w abnamro
|
|
|
Witam !!Ja również borykam się z tym kontem jak moi poprzednicy.Piszecie,że można zamknąć konto przez internet,ale ja szukałam kilkanaście razy i nie mogę się tego doszukać.Mam debet na koncie i już 2gi raz będę wpłacać.Mam napisany list do nich,jutro wyślę ,zobaczymy,chociaż wolałabym załatwić to przez internet bankieren,link,który podał ktos wcześniej nie działa ,więc jesli ktoś wie gdzie to znależć to bardzo proszę nam wszystkim ułatwić tą tułaczkę:):)Aha i zastanawiam sie czy wysłać korespondencję na adres czy post adres???? |
|
|
|
|
zbynio95
Poczatkujacy SłoikMajonezu
|
Wysłany: Nie Mar 29, 2015 12:28 pm
|
|
|
post edytowany w calosci
jest od tego serwis ogloszeniowy |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Mar 29, 2015 12:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)
|
|
|
|
|
Marem
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lip 05, 2015 8:25 pm
|
|
|
Witam,
Odgrzebuje temat bo nie ma sensu zakladac nowego.
Jestem w identycznej sytuacji jak wiele tu osób. Jakis czas temu, z 3 lata wstecz, wyjechalem do Holandii do pracy na wakacje. Założyłem wtedy konto w ABN Amro, języka nie znam kompletnie, wyjeżdżając zostawiłem tam jakieś 50 euro na poczet przyszłych opłat za używanie konta. Wróciłem do Polski już na stałe, nie zamierzam nigdy wracać do Holandii.
Dzisiaj od znajomych, z którymi wcześniej wyjechałem do pracy, a którzy są tam obecni znów na wakcje, dostałem informacje, że pod tym adresem jest do mnie korespondencja z banku - 7 listów podobno. Chodzi właśnie o zaległe opłaty za prowadzenie konta.
Mam do Was więc kilka pytań:
czy jest możliwość zamknięcia konta z Polski - niemożliwy jest mój wyjazd tam w tym celu. Wcześniejsze posty jednoznacznie nie rozwiały wątpliwości.
Jezeli sie da, to co mi do tego bedzie potrzebne i jak to zrobic?
Co grozi za nieuregulowanie tego debetu? tylko figurowanie na liscie krajowych dluzników w holandii?
Pozdrawiam wszystkich i dziękuję z góry za pomoc i zainteresowanie tematem, bo sytuacja mnie zaczyna martwić. |
Ostatnio zmieniony przez Marem Nie Lip 05, 2015 8:33 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Nie Lip 05, 2015 10:31 pm
|
|
|
Marem,
Cytat: | Wilt u uw ABN AMRO betaalrekening opheffen? U regelt dat via de telefoon of via internet.
Via de telefoon
Bel 0900 - 00 24 (gebruikelijke belkosten). Onze medewerkers staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar.
Via internet
Wilt u uw betaalrekening via internet opheffen? Dan moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. Als dat het geval is, kunt u via Internet Bankieren de betaalrekening opheffen.
Voorwaarden voor het online opheffen van een betaalrekening
Online opheffen van een betaalrekening
Hulp nodig? Bel met onze medewerkers. Dat kan 24 uur per dag, 7 dagen per week.0900 - 0024 (uitleg belkosten) |
Jezeli chcesz zamknac konto , mozesz to zrobic telefonicznie lub poprzez internet
dzwonisz z zagranicy na ten numer Vanuit het buitenland: +31 10 241 17 20
Onze medewerkers zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.
nasi pracownicy sa do dyspozycji 24 godziny /siedem dni w tygodniu dostepni pod wym numerem telefonu
TE INFORMACJE POCHODZA ZE STRONY https://www.abnamro.nl/nl...ing-tarief.html
jesli nie znasz jezyka niderlandzkiego / angielskiego niemieckiego , to bedziesz niestety musial kogos poprosic by ci w tym pomogl
ps .
Jesli masz debet na koncie , to niestety , powyzsza procedura nie bedzie miala zastosowania najpierw, musisz go wyrownac
(postu nie edytowalam, moze powyzsze informacje ,okaza sie przydatne tez innym ) |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Lip 05, 2015 11:02 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|