Przesunięty przez: Gochna H Wto Sty 29, 2013 12:22 am |
Motocykliści w Holandii |
Autor |
Wiadomość |
RafAms
Gaduła IT Admin
Pomógł: 5 razy Wiek: 40 Dołączył: 11 Mar 2009 Posty: 105 Skąd: A'dam/Purmerend
|
Wysłany: Sob Maj 18, 2013 5:01 pm
|
|
|
Hey,
Jutro pogoda ma byc fajna jest ktos chetny przejechac sie 2'ma kolkami ? Jestem z okolic A'damu |
|
|
|
|
madx2
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Wto Maj 21, 2013 6:04 pm
|
|
|
za pozno odczytalem, akurat zrobilem sobie przejazdzke w niedziele Haga- Hoorn - Aalsmer- Haga. Mialo byc slonecznie ale jak zwykle w tym kraju szkoda gadac (przynajmniej nie padalo) |
Ostatnio zmieniony przez madx2 Wto Maj 21, 2013 6:04 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
walus005
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 25, 2013 8:43 pm Siemka wam
|
|
|
Chlopaki i dziewczeta? jak mozna sie z wami spotkac polatac razem moto mieszkam okolice Hagi - Honselersdij we wtorek sprowadzam moja maszyne do Nl i calkowicie nie wiem gdzie tu sie zaczepic wiadomo jazda w grupie klubie lub jakies zloty to calkiem inna bajka .. Jesli moge sie dolaczyc lub chcecie sie jakos skontaktowac piszcie tu lub: [email protected]
Pozdrawiam Michal |
_________________ Walus |
|
|
|
|
adamek_w
Poczatkujacy Adam
|
Wysłany: Nie Maj 26, 2013 2:04 pm
|
|
|
Hej!
Jestem z okolic Utrechtu, śmigam na Yamaha Thundercat. Również chętnie bym z kimś pośmigał. Jak ktoś ma pomysł na wspólny wypad to jestem chętny.
Pozdrawiam
[email protected] |
|
|
|
|
walus005
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Maj 26, 2013 3:53 pm :)
|
|
|
To super cos sie dzieje do Utrchtu nie tak daleko zawsze mozna sie gdzies umowic .. mam nadzieje kolego ze znajdziemy tu wiecej chetnych ktorzy z checia do nas dolacza. Ja smigam CBR 600 RR .. czekam na dalsze posty i mysle ze warto pomyslec cos nad nastepnym weekendem . warto byc w kontakcie
Pozdrawiam Michal |
_________________ Walus |
|
|
|
|
cbj1985
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 28, 2013 10:46 pm
|
|
|
Ja rowniez podpinam sie do tematu:) warto byłoby zorganizować jakiś zlot polskich bikerow tu w Holandii. Wiadomo jest nas niewielu co nie zmienia faktu ze fajnie pośmigać w grupie
Jak ktoś ma ochotę polatac, piszcie. Jeżdżę CBR 600F4i i mieszkam w Etten-Leur k/Bredy.
Pozdrawiam i LwG
Tomek
[ Dodano: Śro Maj 29, 2013 12:00 am ]
Co do zakupu opon polecam http://www.msdmotorbandenservice.nl/ w Sprundel. Jest to warsztat motocyklowy gdzie samemu mozna pogrzebac przy motorku. Warsztat oferuje wszelkiego rodzaju narzędzia, a także fachowe doradztwo. Jest to mój znajomy Holender, miłośnik Hondy Transalp. Jest on rownież dystrybutorem opon i części motocyklowych.
Wystarczy zadzwonic i popytać. Ceny dużo niższe niż w motoport ze względu na bezpośrednia dystrybucję. Polecam |
|
|
|
|
cubi19
Poczatkujacy cubi
|
Wysłany: Pon Cze 10, 2013 9:14 am
|
|
|
Siemanko niedawno kupiłem moto i szukam ludzi z którymi mógłbym polatać jestem z okolic hagi , 685555895 damian |
|
|
|
|
cresson
Poczatkujacy Daniel
|
Wysłany: Nie Sty 19, 2014 12:38 pm
|
|
|
Witam wszystkich miłośników motocykli!!!!
Jesienią zakupiłem motocykl Chopper Suzuki Intruder vs 1400.
Poszukuje kontaktów aby na wiosnę razem pośmigać.
Mieszkam w Oostburgu na samym końcu Holandii |
|
|
|
|
croowab
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Kwi 17, 2014 12:31 am
|
|
|
Co tak cicho?? Gdzie smigacie? |
|
|
|
|
MrBMW
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Maj 27, 2014 12:29 am
|
|
|
cbj1985 napisał/a: | Ja rowniez podpinam sie do tematu:) warto byłoby zorganizować jakiś zlot polskich bikerow tu w Holandii. Wiadomo jest nas niewielu co nie zmienia faktu ze fajnie pośmigać w grupie
Jak ktoś ma ochotę polatac, piszcie. Jeżdżę CBR 600F4i i mieszkam w Etten-Leur k/Bredy.
Pozdrawiam i LwG
Tomek
[ Dodano: Śro Maj 29, 2013 12:00 am ]
Co do zakupu opon polecam http://www.msdmotorbandenservice.nl/ w Sprundel. Jest to warsztat motocyklowy gdzie samemu mozna pogrzebac przy motorku. Warsztat oferuje wszelkiego rodzaju narzędzia, a także fachowe doradztwo. Jest to mój znajomy Holender, miłośnik Hondy Transalp. Jest on rownież dystrybutorem opon i części motocyklowych.
Wystarczy zadzwonic i popytać. Ceny dużo niższe niż w motoport ze względu na bezpośrednia dystrybucję. Polecam |
O Etten-Leur, bardzo blisko mnie i Honda CBR moja ulubiona, tylko ja teraz długo nie pojeżdżę, bo mi właśnie jakieś sku.... motor ukradli i muszę chwilę odczekać z kasą i miejscem.
Odnośnie zlotów to wiem że co rroku w Nijkerku jest zlot polskiej grupy Moto-HYS,
nie wiem czy jeszcze działają, ale kiedyś obserwowałem ich fanpage i sporo chłopaki latali, we Francji byli w zeszłym roku, mieli też jakiś rajd pamięci po Holandii także sporo się działo.
Kiedyś może razem polatamy. Pozdrawiam |
|
|
|
|
cresson
Poczatkujacy Daniel
|
Wysłany: Czw Maj 29, 2014 9:50 pm
|
|
|
na forum nie podajemy linkow do innych for |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pon Kwi 27, 2015 1:34 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
haos
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sie 15, 2014 9:49 pm
|
|
|
post edytowany w calosci
powtarzam poszukaj odpowiedniego tematu jest taki na forum
na pewno nie ten ! |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Sie 16, 2014 1:43 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
sandraelo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lip 07, 2015 5:22 pm
|
|
|
Witam!odswiezam temat. Czy jest ktoś z hagi lub okolic kto miał by ochotę posmigac ?? Razem z chłopakiem szukamy chetnych posiada R6.pozdrawiam i proszę o odpowiedzi |
|
|
|
|
Iron Man
Poczatkujacy Yamaha
|
Wysłany: Sob Cze 04, 2016 6:15 pm Wzdłuż i wszerz NL na moto
|
|
|
Siemanko, kto ma ochote polatac na moto ?
Grzegorz
Dordrecht |
|
|
|
|
lukasz0363
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Paź 14, 2016 7:16 am
|
|