Otwarcie konta ING NL 50 Euro Promocja |
Autor |
Wiadomość |
dommel
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 4:29 pm Otwarcie konta ING NL 50 Euro Promocja
|
|
|
Witam 3 tygodnie temu otworzyłem konto ING w NL niby jest tak jak mi kolega mówił ,że jeśli będę miał wpływy 1000 euro na miesiąc przez 3 miesiące to dostane 50 euro. Moje pytanie brzmi ,czy nadal jest aktualna taka promocja i co jeśli wróciłem do polski i nie będe miał przelewów od pracodawcy holenderskiego a sam będe robił przelew z polskiego konta walutowego na swoje konto walutowe w ING W NL (1000 Euro na miesiąc )czy po 3 miesiącach dostane 50 euro orientuje się ktoś może |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 5:47 pm
|
|
|
dommel, nie ne bedzie sie to liczyc , musza to byc dochody a nie ot tak sobie przelewana kasa .
Cytat: | 2.5 De ING controleert 3 maanden na aanmelding of de
deelnemer maandelijks minimaal € 1.000 aan salaris laat
storten op een betaalrekening bij de ING.
2.6 De deelnemer mag het minimale bedrag van € 1.000
per maand in maximaal vijf stortingen per maand voldoen.
3 Salaris
3.1 Met salaris wordt bedoeld: loon uit werk, pensioen of
uitkering (zoals AOW, WW, WAO, ANW en bijstand).
3.2 Onder salaris valt niet: studiefinanciering, ouderlijke
bijdrage, alimentatie, (periodieke) overboeking van een
privérekening en (periodieke) overboeking van een
spaarrekening. |
http://www.ing.nl/Images/...=20130627064428 |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
Michaleki
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 6:16 pm
|
|
|
Ja jak zakladalem konto w ING w grudniu zeszlego roku to tez cos takiego mi powiedziano ze dostane 50e ale zadnej kasy od nich nie dostalem ,a co miesiac na konto znacznie wiecej mi wplywa niz 1000e. Dziwne. |
|
|
|
|
gromak
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 9:40 pm
|
|
|
Michaleki napisał/a: | Ja jak zakladalem konto w ING w grudniu zeszlego roku to tez cos takiego mi powiedziano ze dostane 50e ale zadnej kasy od nich nie dostalem ,a co miesiac na konto znacznie wiecej mi wplywa niz 1000e. Dziwne. |
A ja założyłem konto i po 2 tygodniach miałem 50E NA KONCIE OSZCZĘDNOŚCIOWYM. Wystarczyło czytać zasady promocji - należało również kliknąć link zawarty w emailu aby aktywować udział w promocji. |
|
|
|
|
Michaleki
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 9:54 pm
|
|
|
gromak napisał/a: | Michaleki napisał/a: | Ja jak zakladalem konto w ING w grudniu zeszlego roku to tez cos takiego mi powiedziano ze dostane 50e ale zadnej kasy od nich nie dostalem ,a co miesiac na konto znacznie wiecej mi wplywa niz 1000e. Dziwne. |
A ja założyłem konto i po 2 tygodniach miałem 50E NA KONCIE OSZCZĘDNOŚCIOWYM. Wystarczyło czytać zasady promocji - należało również kliknąć link zawarty w emailu aby aktywować udział w promocji. |
Tak tez myslialem ze cos spartolilem. A tak z innej beczki. Piszesz o koncie oszczednosciowym. Ja jak zalozylem konto w ING to przez jakis czas po zalogowaniu sie widzialem w systemie ze mam jeszcze dodatkowo konto oszczednosciowe zalozone (oprocz nieoprocentowanego RORu). Po jakims czasie to konto oszczednosciowe mi zniklo - kasy zadnej na tym koncie nie mialem - i zostalem z samym RORem. Jak to mozliwe? Znowu czegos nie doczytalem? |
Ostatnio zmieniony przez Michaleki Czw Cze 27, 2013 9:55 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
gromak
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Pią Cze 28, 2013 6:56 am
|
|
|
Nie sądzę, żeby konto oszczędnościowe samo z siebie zniknęło, jakiś czas temu zostało one dodane do dodatkowej zakładki. ING jest jednak dla mnie tak specyficznym bankiem, że wszystko jest możliwe - pytając o kredyt a rozmawiając z 3 różnymi pracownikami otrzymywałem 3 różne odpowiedzi.... Wiem, że gdzieś jest opcja wzięcia udziału w tej promocji (wpisz w zoeken 50E Cadeau) - wypełnij online jeszcze raz ten formularz, aktywuj udział w promocji poprzez kliknięcie linku w emailu i powinno być ok. |
|
|
|
|
dommel
Poczatkujacy
|
|
|
|
|
|