Przesunięty przez: Gochna H Czw Mar 18, 2010 12:40 am |
przeglad techniczny, samochod na polskich rejestracjach |
Autor |
Wiadomość |
adamek88
Gaduła
|
Wysłany: Śro Kwi 17, 2013 9:00 pm
|
|
|
ann_83, Nawet w Polsce jesli bedzie Cie kontrolowal Policjant sluzbista to dostaniesz mandat. Jesli nie masz miejsca w dowodzie to musisz go wymienic na nowy. Wiem z doswiadczenia bo mialem podobnie i mnie Policja skontrolowala. |
|
|
|
|
sindafil
Poczatkujacy sindafil

Wiek: 57 Dołączył: 12 Lis 2008 Posty: 24 Skąd: Hilversum-Holandia
|
Wysłany: Śro Lip 31, 2013 11:13 am
|
|
|
witam...wtrącając się niegrzecznie...
jeżdżę ponad rok bez przeglądu po Holandii na polskich blachach. Przeszedłem pomyślnie kilka kontroli, w tym 2 gruntownych i tylko jeden policjant zwrócił mi grzecznie uwagę że "tutaj w dowodzie masz coś co już minęło", na co ja...tak wiem, dzięki. Cała filozofia. Tylko w Polsce jest ważny polski przegląd techniczny. |
_________________ Jeśli nie wiesz czego szukasz, rozglądnij się, a napewno znajdziesz coś ciekawego. |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)

Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Śro Lip 31, 2013 11:20 am
|
|
|
sindafil napisał/a: | witam...wtrącając się niegrzecznie...
jeżdżę ponad rok bez przeglądu po Holandii na polskich blachach. Przeszedłem pomyślnie kilka kontroli, w tym 2 gruntownych i tylko jeden policjant zwrócił mi grzecznie uwagę że "tutaj w dowodzie masz coś co już minęło", na co ja...tak wiem, dzięki. Cała filozofia. Tylko w Polsce jest ważny polski przegląd techniczny. |
a ja wtrace sie grzecznie.....pomysl, co bedzie, jak nie daj Boze, odpukac w niemalowane itd. bedziesz mial wypadek.... wtedy zycze Ci powodzenia na pewno odpiszesz, ze jezdzisz super bezpiecznie, ze masz oczy dookola glowy itd. ale sa tez inni kierwcy na drodze i nie kazdy jest taki uwazny.... |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
Ostatnio zmieniony przez agastepa13 Śro Lip 31, 2013 11:21 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|