Euro Work |
Autor |
Wiadomość |
jacko3231
Poczatkujacy jacko3231
|
Wysłany: Śro Gru 28, 2011 3:51 pm Euro Work
|
|
|
Witam
Bardzo proszę o opinie o agencji Euro Work, czy są uczciwi? Jak zakwaterowania itp
Pozdrawiam |
|
|
|
|
ewa12801
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Gru 28, 2011 4:24 pm
|
|
|
Jeśli masz na myśli firmę z Katowic to polecam.Pracowałam przez te pośrednictwo-umowę w Holandii podpisywałam z Creyfsem.Mieszkanie super,doskonale wyposażone,trochę mało godzin ale płacą terminowo. |
|
|
|
|
jacko3231
Poczatkujacy jacko3231
|
Wysłany: Śro Gru 28, 2011 4:33 pm
|
|
|
Tak chodzi mi o tą firmę z Katowic, Osobiście widziałem no z zewnątrz jak jechałem do Holandii to przede mną wysiadały 2 dziewczyny do Euro Work i nawet na całkiem fajnym osiedlu nie daleko Utrechtu. a pytam bo bardzo dużo ogłoszeń jest na info.pracy z tej agencji |
|
|
|
|
imperatore
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 26, 2012 4:39 am
|
|
|
Wyjezdzalem z EURO WORKU i moge polecic sprawnie i konkretnie. Oczywiscie po paru miesiacach i ich dalo sie obejsc i dostac kontrakt bezposrednio przez hollendra co daje dodatkowe pare Euro |
|
|
|
|
novo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 03, 2013 1:33 pm
|
|
|
czy ma ktoś może jakiś namiar na koordynatorów w holandii a dokładnie Leerdam praca przy pakowaniu szkła. Bardzo bym prosiła o odpowiedz na priv ewentualnie w Groot Ammers. To dla mnie ważne bo szukam czegoś od dłuższego czasu i nic. Ale chca ludzi z Polski, albo mam za dużo lat, albo po prostu mam za daleko do pracy :/. Pozdrawiam |
|
|
|
|
igorzakujawski
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Wrz 10, 2013 5:32 pm
|
|
|
Witam. Mam pytanie odnośnie agencji Euro Work; wyjeżdżam do pracy w Brest koło Eindhoven. Praca związana z częściami samochodów (zawieszanie aluminiowych części na stojaki, rozładunek itp). Czy ktoś znający tę agencję/miejsce pracy ujawni swoją opinię? Jak z mieszkaniem, wypłatami, pracą? Czy ogólnie są uczciwi? Z góry wielkie dzięki za odp. Pozdrawiam
[ Dodano: Śro Wrz 11, 2013 10:34 am ]
Jak ktoś coś wie na ten temat to priv. Pozdrówki |
|
|
|
|
|