Konto w ING |
Autor |
Wiadomość |
Bronka
Mega gaduła
Pomogła: 31 razy Dołączyła: 27 Maj 2010 Posty: 1086
|
|
|
|
|
Browar
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 17, 2012 2:24 pm
|
|
|
Już wiem, wczoraj to ogarnąłem mimo wszystko dzięki za chęć pomocy |
|
|
|
|
madziulka91
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 23, 2012 1:09 pm pin
|
|
|
witam
mam taki problem, siostra mi zdrapała kartke z kodem pin bo myslała ze to zdrapka i pin uległ zniszczeniu. co w takiej sytuacji mam zrobić ?
proszę o szybką odpowiedź, Z góry dziekuje |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Gru 04, 2012 8:10 pm
|
|
|
przeniesione
biedrek napisał/a: | Witam. Nie znam na tyle holenderskiego dlatego bardzo proszę o instruktaż w jaki sposób wyciągnać komuś potwierdzenie wykonania przelewu z konta ING NL. Chciałbym takowe wysłac do Polski by przyspieszyć pewne transakcje. |
|
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Śro Gru 05, 2012 7:20 pm
|
|
|
Biedrek
Mozna to zrobic w taki sposob :
Logujesz sie do banku na stronie ing.nl ---> na dole klikasz --->Toon alle af- en bijschrijvingen van ( nr konta ) ---->znajdujesz operacje ktora CIe interesuje ( klikasz na nia ) ---> klikasz na klawiaturze PrtSC ----> otwierasz np worda ---> klikasz wklej ---> zapisujesz dany document i wysylasz jaki potwierdzenie ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
des
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Gru 06, 2012 5:57 pm
|
|
|
Witam, pytanie do osób posiadających kartę kredytową i pracujących przez biuro pośrednictwa pracy. Czy mieliście jakieś problemy z otrzymaniem takiej karty?
Zastanawiam się nad zmianą konta bankowego, bo w moim obecnym wygląda to tak:
http://www.niedziela.nl/f...ic.php?t=101665 |
|
|
|
|
bartka_16
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 2:30 pm
|
|
|
witam,mam pytanie.
Około miesiąca temu założyłam konto w ING przez internet. Umowa przyszła pocztą,podpisałam ją i zawiozłam do serwisu ING,gdzie miła Pani ja przyjęła i zatwierdziła. Dwa dni później dostałam list,który upoważniał mnie do odebrania PINu. Odebrałam go w tym samym serwisie,ale po karcie do bankomatu ani śladu. Czy ktoś był w podobnej sytuacji??? Proszę o odpowiedź. |
Ostatnio zmieniony przez bartka_16 Czw Cze 27, 2013 2:30 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
|
|
|
|
|
bartka_16
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 27, 2013 4:52 pm
|
|
|
przeczytałam ten temat wcześniej i niestety nic tam nie znalazłam;/ |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
|
Wysłany: Pią Paź 04, 2013 5:20 pm
|
|
|
luiz1231 napisał/a: | Witam czy moglby mi ktos wytlumaczyc jak krok po kroku uzyskac debet w ing ale przez internet. Mam staly dochod. Chcialbym jednak uzyskac ten debet. |
|
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
|
Wysłany: Wto Paź 15, 2013 6:44 pm
|
|
|
osekjanow20 napisał/a: | Witam wszystkich, przed wyjazdem do Polski, nie moglem odebrac z bankowej kasy, calosci oszczednosci. Posiadam internetowe konto w holenderskim banku ING, chcialbym dokonac przelewu lecz zawieruszylem nazwe uzytkownika. Chcialbym uniknac wyjazdu w te i spowrotem tylko po to aby wybrac resztke kaski .. Dodam ze nie posiadam karty bankomatowej. Jezeli ktos z NL moglby sie pofatygowac i nie wiem, zadzwonic na infolinie ING bede wdzieczny ogromnie, czekam na odp. zyczliwych polakow ktorych jednak brakuje.
Pozdrawiam Oskar |
|
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
|