Ubezpieczenie zjazdowe |
Autor |
Wiadomość |
syndykatorr
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Paź 19, 2013 10:19 am Ubezpieczenie zjazdowe
|
|
|
Witam, kupilem auto w holandii na eksport do polski, blachy zjazdowe białe wraz z ubezpieczeniem byly wazne 2 tygodnie, okres ten sie skonczyl i nie zjechalem autem bo nie dostalem urlopu i poki co nie moge sie tym autem poruszac. Dzwonilem jednak do polskiego ubezpieczyciela i ten powiedzial ze nie ma problemu, moge wykupic ubezpieczenie na zjazd do polski na 55zl na miesiac, z tym ze w moich papierach od samochodu wyraznie jest napisane ze blachy sa wazne 2 tygodnie, czy ktos moze poradzic jak to jest, lub co mozna zrobic w takiej sytuacji? |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys

Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Sob Paź 19, 2013 10:56 am
|
|
|
syndykatorr napisał/a: | co mozna zrobic w takiej sytuacji? | zadzwonic po lawete bo auto ma niewazne blachy a tym samym nie mozesz go ubezpieczyc . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Sob Paź 19, 2013 10:57 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
syndykatorr
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Paź 19, 2013 11:26 am
|
|
|
dzieki, ale tyle to i ja wiem, chodzilo mi o jakis "myk" |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR

Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Sob Paź 19, 2013 2:46 pm
|
|
|
syndykatorr,
Cytat: | w moich papierach od samochodu wyraznie jest napisane ze blachy sa wazne 2 tygodnie, |
pisze jak byk wiec czego szukasz ?
przenies sie na takie forum ,gdzie znajdziesz odpowiedzi jakie ci pasuja ...
a na tym nie pytaj jak oszukac , oczywiscie w twoim miniemaniu oznacza to tylko ''myk '' |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
Zawodnik XBMC
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Lis 05, 2013 4:09 pm
|
|
|
Podłączam się do tematu pilnie potrzebuję waszej pomocy (moja sytuacja- kupiłem 28.10.2013 auto Volvo v40 w Den Haag po przejechaniu 50km padło sprzęgło auto zostało zholowane na miejsce obecnego postoju Oudelande i czeka na naprawę (zbierałem kasę i szukałem mechanika) nie mogę się nim nawet na centymetr poruszyć, dziś ma przyjechać laweta i zabrać auto by je rozebrać i naprawić) obecnie mam od razu założone zjazdowe z ubezpieczeniem, czy w takiej sytuacji jest możliwe przedłużenie ubezpieczenia na czas 2tyg. by bezpiecznie zjechać do polski) baileys juz mi raz pomogłaś mam nadzieję że pomożecie jestem w kropce a jeszcze muszę zarobić na paliwo na powrót jeśli jest taka możliwość ile takie przedłużenie (auta w Polsce nie można zarejestrować bez samochodu) osobiście się dowiadywałem jak byłem w kraju to odpowiedź dla tych co Proponują takie rozwiązanie przepraszam za błędy piszę na mrozie.
[ Dodano: Wto Lis 05, 2013 4:42 pm ]
baileys dzięki za szybka reakcje czekam na odpowiedź
[ Dodano: Wto Lis 05, 2013 4:48 pm ]
zmarzłem lecę się ogrzać |
|
|
|
|
|