Czy w Tilburgu jest jakiś bazar jak w tielu |
Autor |
Wiadomość |
mkj2109
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 09, 2013 9:50 pm Czy w Tilburgu jest jakiś bazar jak w tielu
|
|
|
Witam wszystkich mam pytanie czy w Tilburgu jest jakiś bazar jak w Tielu Beverwijk Lub gdzieś koło Tilburga Proszę o adresy |
|
|
|
|
bagniaczka
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 06 Lis 2008 Posty: 955 Skąd: Tilburg
|
Wysłany: Nie Lis 10, 2013 6:37 am
|
|
|
Mozesz sprecyzowac o jaki bazar Ci chodzi? Bo ja nie wiem jakie sa w Tiel czy gdzie indziej |
_________________ <cenzura> |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Nie Lis 10, 2013 8:24 am
|
|
|
bagniaczka napisał/a: | Bo ja nie wiem jakie sa w Tiel czy gdzie indziej |
Pewnie ma na mysli Bazar ktory jest czynny w niedziele i mozna tam dostac prawie wszystko od slodyczy po ubrania itp |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
mkj2109
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 10, 2013 9:32 am Czy w Tilburgu jest jakiś bazar jak w tielu
|
|
|
Tak właśnie mi chodzi o taki co jest czynny w niedziele i można kupić wszystko Czy znajduje się tu jakiś
[ Dodano: Nie Lis 10, 2013 12:12 pm ]
bagniaczka, Chodzi mi o bazar w tilburgu który jest czynny w niedziele i można kupić tam wszystko od słodyczy po ubrania itd |
|
|
|
|
bagniaczka
|
Wysłany: Nie Lis 10, 2013 2:28 pm
|
|
|
Takie targi sa tu organizowane od czasu do czasu, trzeba w gazetach patrzec na ogloszenia. W soboty jest targ kolo biblioteki. Tam sa ubrania, warzywa i owoce, troche innych >>>cenzura<<<. W kazda sobote jest targ w Goirle, na Zandchelstraat, tam sa glownie starocie i uzywane rzeczy. No i sa sklepy z uzywanymi rzeczami, ale w niedziele raczej nieczynne.
Hahaha, cenzura mi wskoczyla w niewinne slowko Dobrze, powiedzmy, Ĺźe chodzilo mi o drobiazgi |
Ostatnio zmieniony przez bagniaczka Nie Lis 10, 2013 2:30 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
jolcia29
Super gaduła
Pomogła: 1 raz Wiek: 48 Dołączyła: 19 Sty 2012 Posty: 228 Skąd: Olsztyn/Tilburg
|
Wysłany: Pon Lis 11, 2013 8:57 am
|
|
|
bagniaczka, kolo ktorej biblioteki? Bo tutaj na nordzie kolo biblioteki jest w piatek |
|
|
|
|
bagniaczka
|
Wysłany: Pon Lis 11, 2013 10:08 am
|
|
|
W centrum, na przeciwko urzÄdu gminy. Na Besterdring tez jest, chyba w czwartki, choc co do dnia pewnosci nie mam. |
|
|
|
|
|