Procedura Tor podatek 2012 |
Autor |
Wiadomość |
kosmosik13
Poczatkujacy kosmos
|
Wysłany: Pią Lis 15, 2013 1:28 pm Procedura Tor podatek 2012
|
|
|
Witam rozliczalem sie przez firme taxpol za rok 2012. rozliczenie zlozylem w lutym , do dzis nie otrzymalem pieniedzy. Wczesniej odpisywali mi ze potwierdzili konto i czekaja na pieniadze... teraz ze rozpoczeli procedure TOR. czy ktos sie orientuje o co chodzi?? zawsze podatek dostawalem w kilka miesiecy po zlozeniu wniosku a w tym roku takie jaja |
|
|
|
|
arekdorota
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 15, 2013 8:35 pm
|
|
|
post edytowany
o zwrocie podatku jest obszerny temat na forum ,ten watek tego nie dotyczy |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Pią Lis 15, 2013 9:39 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Pią Lis 15, 2013 11:52 pm
|
|
|
kosmosik13 napisał/a: | teraz ze rozpoczeli procedure TOR. czy ktos sie orientuje o co chodzi?? | Pieniadze zostaly przelane na inne konto i teraz BD probuje je odzyskac.TOR -ten onrechte restitutie. |
|
|
|
|
antracycik
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 22, 2013 2:39 pm Re: Procedura Tor podatek 2012
|
|
|
post edytowany
takie info mogles wyslac na priw do osoby tym zainteresowanej |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Lis 23, 2013 4:50 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
mavd
Mega gaduła
Pomogła: 45 razy Wiek: 59 Dołączyła: 27 Paź 2006 Posty: 1134 Skąd: Hilversum
|
Wysłany: Sob Lis 23, 2013 11:52 am
|
|
|
nie ma to jak samo reklama |
|
|
|
|
bananqq
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 10, 2013 2:50 pm
|
|
|
hej, mialem podobna sprawe. Rozliczlem zorgtoeslag i ksiegowa niedopilnowala uaktualnienia/zmienienia mojego nr bankowego i pieniadze poszly na zle konto.dlugo czekalem na pieniadze i wkoncu zadzwonilem do biura ktore wczesniej rozliczalo mi zwrot podatku, gdyz to tam poszly pieniadze. Z biurem wszystko wyjasnilem, zwrocili pieniadze do balastingu i przeslali mi potwierdzenie zwrotu. napisalem odwolanie do balastingu, ten jednak po kilku tyg. wyslal mi pismo, że firma pieniedzy nie odeslala i muisze swoich spraw dochodzic w sadzie. Zdenerwowany zadzwoniłem ponownie do firmy, jednak firma ta odeslala pieniadze.
Jak sie puzniej okazalo, balasting pieniadze otrzymal ale nie zaksiegowal zwrotu pod moim nr sofii, dopiero po przesłaniu im ponownie kopii przelewu zwrotnego i podania mojego nr sofii zalatwilo sprawe.
Powodzenia, |
|
|
|
|
|