formularz |
Autor |
Wiadomość |
kolbusia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 22, 2013 6:56 pm formularz
|
|
|
Czy ktos sie orientuje gdzie moge na stronie sciagnac formulasz, gdzie trzeba napisac ze chce na raty splacenie podatku? Szukalam na stronie'belastingu' ale nie moglam znalezc.Moze wy wiecie? |
|
|
|
|
bobikpl
Super gaduła :)

Pomógł: 8 razy Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 352 Skąd: Friesland
|
Wysłany: Sob Lis 23, 2013 10:37 am
|
|
|
Wydaje mi się że na odwrocie kartki z acceptgiro, (żółty odcinek do wpłaty) są zasady opłaty na raty.Płaci się wtedy raty według zasad, extra formularza nie trzeba wysyłać.
Bardzo ważne jest przestrzegać terminów. |
|
|
|
|
kolbusia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 23, 2013 11:28 am
|
|
|
bobikpl napisał/a: | Wydaje mi się że na odwrocie kartki z acceptgiro, (żółty odcinek do wpłaty) są zasady opłaty na raty.Płaci się wtedy raty według zasad, extra formularza nie trzeba wysyłać.
Ale ja nie dostałam wlasnie paska akcetpgiro. |
|
|
|
|
ewcia.pol
Mega gaduła
Pomogła: 15 razy Dołączyła: 20 Maj 2008 Posty: 1071 Skąd: GLD
|
Wysłany: Sob Lis 23, 2013 6:23 pm
|
|
|
bobikpl napisał/a: | Wydaje mi się że na odwrocie kartki z acceptgiro, (żółty odcinek do wpłaty) są zasady opłaty na raty.Płaci się wtedy raty według zasad, extra formularza nie trzeba wysyłać.
Nie, o rozlozenie na raty podatku trzeba wypelnic wniosek i czekac na odp.
Na forum nie raz w tematach o podatkach byl podawany link trzeba troche poszperac
http://www.belastingdiens...r_particulieren |
|
|
|
|
bobikpl
Super gaduła :)

Pomógł: 8 razy Dołączył: 15 Lip 2007 Posty: 352 Skąd: Friesland
|
Wysłany: Nie Lis 24, 2013 10:47 am
|
|
|
Jeśli chodzi o dodatki Toeslagen to informacja jak płacić na raty jest na odwrocie acceptgiro i dodatkowo można dostać list zatytuowany Betreft Terugbetalen toeslag .
Wniosku nie wysyłamy.
Tu kolbusia pyta o zwrot podatku (czyli pewnie podatku dochodowego inkomstenbelasting)
ewcia.pol ma rację, wysyła się wniosek do którego link podała
Verzoek Betalingsregeling en uitstel van betaling van belasting en/of premie voor particulieren |
|
|
|
|
kolbusia
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 24, 2013 11:23 am
|
|
|
bobikpl napisał/a: | Jeśli chodzi o dodatki Toeslagen to informacja jak płacić na raty jest na odwrocie acceptgiro i dodatkowo można dostać list zatytuowany Betreft Terugbetalen toeslag .
Wniosku nie wysyłamy.
Tu kolbusia pyta o zwrot podatku (czyli pewnie podatku dochodowego inkomstenbelasting)
ewcia.pol ma rację, wysyła się wniosek do którego link podała
Verzoek Betalingsregeling en uitstel van betaling van belasting en/of premie voor particulieren |
Tak właśnie o to mi chodziło.Dziękuje |
|
|
|
|
|