NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Wyliczenie pensji netto - prośba
Autor Wiadomość
zuzka1978 
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lis 25, 2013 3:23 pm   Wyliczenie pensji netto - prośba

Witam wszystkich, wiem, że taki wątek już się pojawił, ale każdy link, który kieruje do samodzielnego wyliczenia, wylicza niestety zupełnie co innego. W związku z tym, może znajdzie się osoba, która potrafi wyliczyć dla trzydziestokilkuletniej osoby stawkę netto, przy 12 euro brutto i 40 godzinach tygodniowo. Praca przez biuro pośrednictwa, z tym, że podobno oni sobie nic nie odliczają z pensji brutto, ponieważ im płaci właściciel firmy osobno za usługę. Proszę o pomoc, bo naprawdę nie wiem, co mam robić. Ubezpieczenie i mieszkanie płacę sama więc żadnych takich odliczeń nie ma.
Serdeczne dzięki.

Panicelinka 
MODERATOR
panicelinka

Pomogła: 36 razy
Wysłany: Pią Lis 29, 2013 12:56 pm   

zuzka1978, tylko nie mow ze nie potrafisz sama sobie obliczyc bardzo prosta obsluga tego'' kalkulatora ''

http://www.berekenhet.nl/.../nettoloon.html

Beny.rac 
MODERATOR

Wysłany: Sob Lis 30, 2013 11:13 am   

Witam,

Czyli rozumiem ze jak ktos zarabia dla przykladu

10 e brutto , pracuje srednio 40 godz tyg , czyli co 4 tyg ma 1600 e brutto to netto wychodzi 1290 e

12 e brutto , pracuje srednio 40 godz tyg , czyli co 4 tyg ma 1980 e brutto to netto wychodzi 1511 e

14 e brutto , pracuje srednio 40 godz tyg , czyli co 4 tyg ma 2240 e brutto to netto wychodzi 1661 e

Hmmm wnioski sa chyba proste ... :029:

Odpowiedz do tematu