Wypadek na autostradzie -nagranie z kamer |
Autor |
Wiadomość |
blackzone24
Poczatkujacy
|
Wysłany: Wto Gru 03, 2013 3:04 pm Wypadek na autostradzie -nagranie z kamer
|
|
|
Witam dzisiaj miałem wypadek na autostradzie w Rotterdamie i mam takie pytanie gdzie trzeba udać się aby sprawdzić nagranie z kamer w celu ustalenia winowajcy wypadku ponieważ nie byłem wstanie dogadać się z holendrem a pomoc drogowa powiedziała że sprawdzi się to na kamerach jak zaholują auto w bezpieczne miejsce tylko że zostało spisane oświadczenie że to ja jestem sprawcą a nie holender który wjechał we mnie i chciałbym sie udać do urzędu w celu potwierdzenia niewinności. |
|
|
|
|
YANNOSICK
Super gaduła Cogito ergo sum

Pomógł: 3 razy Dołączył: 04 Sie 2007 Posty: 389 Skąd: Zeeland
|
Wysłany: Wto Gru 03, 2013 4:27 pm
|
|
|
Jeżeli masz holenderskie tablice to zgłoś się do jednostki policji która sporządziła opis zdarzenia. Tam dostaniesz instrukcję jak postępować by odwołać się od decyzji. Jeżeli istnieje szansa,że to nie Ty byleś winien to Twój ubezpieczyciel na pewno pomoże Ci w tej kwestii (bo nie będą musieli nic wypłacać jeżeli masz rację).
Jeżeli masz polskie tablice to klops. |
_________________ If You always follow, You will never lead. |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik

|
Wysłany: Wto Gru 03, 2013 8:32 pm
|
|
|
Kamery na autostradach ( własność Rijkswaterstraats) nie zapisuja obrazu, są oglądane na bieżąco.
A jeśli uwazasz ze to nie twoja wina to nie podpisujesz formularza do ubezpieczyciela. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik

|
Wysłany: Wto Gru 03, 2013 8:32 pm
|
|
|
Kamery na autostradach ( własność Rijkswaterstraats) nie zapisuja obrazu, są oglądane na bieżąco.
A jeśli uwazasz ze to nie twoja wina to nie podpisujesz formularza do ubezpieczyciela. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|