Kradzież dokumentacji ! |
Autor |
Wiadomość |
Ramas
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2014 10:23 pm Kradzież dokumentacji !
|
|
|
Mam taka zaistniałą sytuacje w Holandii zostałem okradziony z Numeru Sofi i mojej umowy podpisanej z pracodawca, Lecz gdy wyjeżdzałem z NL to sprawdzałem czy mam wszystko i okazało sie że niemam żadnych z tych dokumentów. A wiem że numer sofi to jest jak pesel wpisuja tylko numer i wiedzą o Tobie wszystko. Lecz czy za pomoca takiej mojej umowy jeszcze trwajacej ( bo wyjechałem z NL ale umowa jeszcze trwała kilka miesięcy ) i za pomoca numeru SOFI może ktoś wziąść na moje dane jakiś kredyt w banku ??? Czy jest wogóle taka możliwość ??? Będę wdzięczny za każdą pomoc |
_________________ Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Ramas Czw Mar 06, 2014 10:24 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
doktorlecker
Gaduła
Wiek: 43 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 126 Skąd: s-Hertegonbosch
|
Wysłany: Czw Mar 06, 2014 10:46 pm
|
|
|
post edytowany nie na temat
|
_________________ Jak dobrze zrozumieć wreszcie, że życie nabiera dopiero wtedy sensu i znaczenia, gdy toczy się zgodnie z własnymi potrzebami, rytmem własnego oddechu, a przede wszystkim własnym wyobrażeniem |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Mar 15, 2014 7:07 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Ramas
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2014 5:50 pm
|
|
|
Własnie chciałem się dowiedzieć czy ktoś może mi narobic jakich kolwieki kłopotów jeżeli ma takie moję dokumenty o których napisałem wyżej. A i od tego są forum żeby dowiadywać się tego co ci jest potrzebne więc zadajesz te pytanie. Nie prosze o wulgarne odpowiedzi jak np " no co za pytanie". Jeżeli jesteś w stanie odpowiedzieć to odpowiedz poprostu, a jeżeli nieznasz odpowiedzi to nie wypisuj tutaj odrazu takich zdań na ten temat !
Pozdrawiam |
_________________ Pozdrawiam |
|
|
|
|
ewelinahh19
Nieśmiały użytkownik ewelinahh19
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2014 7:39 pm
|
|
|
Jesli chodzi o kredyt, mozesz byc spokojny. Wcale nie tak latwo wziac kredyt, twoja umowa o prace i sofi numer zdecydowanie nie wystarcza:) |
|
|
|
|
|