windykacja lub komornik |
Autor |
Wiadomość |
remik79
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 3:13 pm windykacja lub komornik
|
|
|
Witam
Poszukuje namiarow na windykacje lub komornika oczywiscie mowiacego po Posku i taniego
bo mam problem ze sciagnieciem kasy od goscia |
|
|
|
|
tomala
Super gaduła

Pomógł: 7 razy Dołączył: 25 Gru 2007 Posty: 272 Skąd: lepiej nie wiedzieć
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 4:18 pm Re: windykacja lub komornik
|
|
|
remik79 napisał/a: | Witam
Poszukuje namiarow na windykacje lub komornika oczywiscie mowiacego po Posku i taniego
bo mam problem ze sciagnieciem kasy od goscia |
Ot typowo po "Posku", najlepiej tanio bo problem z kasa!
A moze tak o co chodzi, jak i gdzie ? |
_________________ Analiza uryny może wykryć chorobę jednostki, analiza urny - chorobę całego społeczeństwa. |
|
|
|
|
.:Paco:.
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 4:44 pm
|
|
|
dodajac, incasso i komornik to nie zawsze najszybsze rozwiazanie...dobrze jakbys podal szczegoly albo chociaz o ile sie rozchodzi. Niekiedy lepiej pojsc ze sprawa do adwokata - on napisze pismo i Ci drudzy w wiekosci przypadku oddaja bo wiedza,ze zle zrobili a adwokat nic od Ciebie nie bierze tylko obciaza tego kto jest winnien |
|
|
|
|
bejupi
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Pią Lis 25, 2011 7:15 pm
|
|
|
taniej i szybciej moze byc knokploeg wynajac :p |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik

|
Wysłany: Sob Lis 26, 2011 9:39 pm
|
|
|
Bejupi dobre |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
anetaad4
Poczatkujacy anetaad4
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 8:39 pm komornik co moze wyniesc z domu
|
|
|
Witam szukalam na forum ale nie znalazlam wszystkich interesujacych mnie informacji dlatego postanowilam opisac moja sytuacje mam dlug w wys 2000e sa tu wliczone koszty sprawy w sadzie I incasso pisalam I rozlozenie na raty ale dostalam odpowiedz najpierw ze w calosci chodzilo o moj poczatkowy dlug 1300e pozniej ze 600e miesiecznie pisalam ze to za duzo ze mniejsze raty I nie dostalam odpowiedzi wczoraj przyszeedl list 2000 w ciagu 2 dni jak nie to przyjdzie komornik mam trzyletnie dziecko czy komornik zabierze mi jego lozko lub mebelki? Pytam poniewaz kozystam z pomocy madschapewerk przychodzi do mnie co tydzien ich pracownik ale zamiast pomagac bardziej mnie doluje powiedzial mi ze komornik zabierze milizko dziecka dodam ze nie mam duzo zeczy na mieszkaniu z mezem spimy na materacu boje sie ze zabiora mi lozko synka I bedzie spal na podlodze owy pan ktory do mnie przychodzi powiedzial mi bym sprzedala chomika syna bo to trzeba karmic a to kosztuje dlatego chcialabym wiedziec jak to wyglada zapuka komornik I od razu wszystki wyniesie czy spisze rzeczy I da mi termin na splate dlugow |
|
|
|
|
jedrzej2225
Mega gaduła
Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 1147 Skąd: Purmerend
|
Wysłany: Sob Mar 08, 2014 9:09 pm
|
|
|
Niekiedy z komornikiem można sie lepiej dogadać niż z incaso. Tylko,że komornik doliczy koszty komornicze. Rozłozenie na raty jest jak najbardziej mozliwe. |
Ostatnio zmieniony przez jedrzej2225 Sob Mar 08, 2014 9:09 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Hera
MODERATOR Hera

Pomogła: 8 razy Wiek: 53 Dołączyła: 11 Maj 2007 Posty: 952
|
Wysłany: Nie Mar 09, 2014 11:11 pm
|
|
|