Cyfrowy Polsat |
Autor |
Wiadomość |
schiller
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 1:21 pm Cyfrowy Polsat
|
|
|
Czy gdzieś w Holandii można podpisać umowę z Cyfrowym Polsatem? |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 2:15 pm
|
|
|
schiller,
na pewno widzialam w serwisie ogloszeniowym zerknij tu
http://ogloszenia.niedzie...ries/showcat/36
Jesli mieszkanie wynajmujesz, to wczesniej powinienies sie dowiedziec czy bedziesz mogl zamontowac antene satelitarna , musisz uzyskac zezwolenie od wlasciciela, maklera ,lub spoldzielni. |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
schiller
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 2:17 pm
|
|
|
No tu już właśnie szukałem i znalazłem jedynie nC+... Z anteną nie ma problemu, bo już jest. |
|
|
|
|
encepence
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 10:06 pm
|
|
|
Cyfrowy polsat nie prowadzi swej uslugi poza granice RP, analogicznie nie mozesz niczego oficjalnie zakupic/zamowic. Jak podala Gosia, sa jakies ofety w dziale ogloaszeniowym, aczkolwiek zadnych konkretow nie podano, takze nie wlasciwie to nie moge Ci pomoc.
pozdr. |
|
|
|
|
kasia0987
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 19 Lip 2012 Posty: 68 Skąd: okolice Amsterdam
|
Wysłany: Pią Mar 21, 2014 11:43 pm Re: Cyfrowy Polsat
|
|
|
schiller napisał/a: | Czy gdzieś w Holandii można podpisać umowę z Cyfrowym Polsatem? |
Witam:) Nie wydaje mi sie aby ktos legalnie sprzedawal na terenie Holandii dekodery polskiej telewizji cyfrowej. Sprzedaz czy korzystanie z uslug polskich nadawcow telewizji cyfrowej jest dozwolone tylko na terytorium polski.
Poki co dekodery nie posiadaja GPS i dlugo posiadac nie beda
Pozdrawiam |
|
|
|
|
vliender
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Mar 24, 2014 11:48 am
|
|
|
Jesli chcesz miec polsat cyfrowy, nie ma innej opcji jak przy okazji bedac w Polsce, poprostu udasz sie do punktu polsatu i podpiszesz umowe a pozniej zabierzesz caly dobytek do Holandii, zamontowac i przyjemnego ogladania ja mam domek ze spoldzielni i nie pytalam inkoop o to czy moge sobie antenne zamontowac, mam ja w takim miejscu przymocowana ze tylko najblizsi sasiedzku ja widza |
_________________ Na tym świecie jesteś, kim jesteś. Możesz być jednym z dwóch... Możesz być kimś, lub nikim. |
|
|
|
|
|