Zablokowane konto przez samego siebie Rabobank |
Autor |
Wiadomość |
koaada231
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Mar 28, 2014 8:33 pm Zablokowane konto przez samego siebie Rabobank
|
|
|
Witam , około 4 miesięcy temu zablokowalam konto Telefonicznie z. Polski w Rabobank w. Holandi (myslałam ze zgubiłam kartę)czy jeśli jest ono wciąż do tej pory zablokowane to nic sie nie dzieje? W holandi będe gdzies dopiero za miesiącach je znowu założyć .( |
Ostatnio zmieniony przez koaada231 Pią Mar 28, 2014 8:34 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Kasica31
Nieśmiały użytkownik
Pomogła: 2 razy Dołączyła: 30 Paź 2013 Posty: 56
|
Wysłany: Śro Kwi 02, 2014 11:37 pm Re: Zablokowane konto przez samego siebie Rabobank
|
|
|
koaada231 napisał/a: | Witam , około 4 miesięcy temu zablokowalam konto Telefonicznie z. Polski w Rabobank w. Holandi (myslałam ze zgubiłam kartę)czy jeśli jest ono wciąż do tej pory zablokowane to nic sie nie dzieje? W holandi będe gdzies dopiero za miesiącach je znowu założyć .( |
Mysle,ze zablokowanie konta,to nie to samo co zamkniecie,wiec pewnie nie bedziesz musiala zakladac nowego.Najlepiej jak przedzwonisz do banku i poprostu zapytasz sie. |
Ostatnio zmieniony przez Kasica31 Śro Kwi 02, 2014 11:40 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|