NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zablokowane konto przez samego siebie Rabobank
Autor Wiadomość
koaada231
Poczatkujacy

Wysłany: Pią Mar 28, 2014 8:33 pm   Zablokowane konto przez samego siebie Rabobank

Witam , około 4 miesięcy temu zablokowalam konto Telefonicznie z. Polski w Rabobank w. Holandi (myslałam ze zgubiłam kartę)czy jeśli jest ono wciąż do tej pory zablokowane to nic sie nie dzieje? W holandi będe gdzies dopiero za miesiącach je znowu założyć .(
Ostatnio zmieniony przez koaada231 Pią Mar 28, 2014 8:34 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Kasica31 
Nieśmiały użytkownik

Pomogła: 2 razy
Wysłany: Śro Kwi 02, 2014 11:37 pm   Re: Zablokowane konto przez samego siebie Rabobank

koaada231 napisał/a:
Witam , około 4 miesięcy temu zablokowalam konto Telefonicznie z. Polski w Rabobank w. Holandi (myslałam ze zgubiłam kartę)czy jeśli jest ono wciąż do tej pory zablokowane to nic sie nie dzieje? W holandi będe gdzies dopiero za miesiącach je znowu założyć .(

Mysle,ze zablokowanie konta,to nie to samo co zamkniecie,wiec pewnie nie bedziesz musiala zakladac nowego.Najlepiej jak przedzwonisz do banku i poprostu zapytasz sie.
Ostatnio zmieniony przez Kasica31 Śro Kwi 02, 2014 11:40 pm, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu