Przesunięty przez: Gochna H Czw Maj 08, 2014 12:06 am |
walibi word |
Autor |
Wiadomość |
rafcisz
Poczatkujacy marekkaczka
|
Wysłany: Śro Maj 07, 2014 8:01 pm walibi word
|
|
|
Witam, mam zamiar wybrać się z rodzinką do walibi word.
Mógł by mi ktoś podpowiedzieć od jakiego miesiąca w tym roku jest tam otwarte? I jak wyglądają ceny za rodzinę 3 osobową {w tym 8 miesięczne dziecko} i na rodzinę 4 osobową {w tym dzieci 5 lat i 7 }
Wiem że wszystko jest na ich stronie ale po Holendersku jest mi to ciężko rozgryść i nie wiem o co tam chodzi.
I jeszcze jedno pytanko, jak by mi ktoś polecić nie drogi hotel koło walibi word.
Dziękuję z góry za pomoc. |
|
|
|
|
krzykxyz
Poczatkujacy
|
Wysłany: Śro Maj 07, 2014 9:12 pm Re: walibi word
|
|
|
rafcisz napisał/a: | Witam, mam zamiar wybrać się z rodzinką do walibi word.
Mógł by mi ktoś podpowiedzieć od jakiego miesiąca w tym roku jest tam otwarte? I jak wyglądają ceny za rodzinę 3 osobową {w tym 8 miesięczne dziecko} i na rodzinę 4 osobową {w tym dzieci 5 lat i 7 }
Wiem że wszystko jest na ich stronie ale po Holendersku jest mi to ciężko rozgryść i nie wiem o co tam chodzi.
I jeszcze jedno pytanko, jak by mi ktoś polecić nie drogi hotel koło walibi word.
Dziękuję z góry za pomoc. |
bilet normalnie kosztuje okolo 34 euro za osobe dorosla, dzieci do 5 lat gratis, parking 8 euro. Ale sa teraz promocje i jak kupisz bilety online to zaplacisz 25 euro za osobe. Sa to bilety "Friends and Family" 4 personen. w 2014 roku walibi otwarte jest od 5 kwietnia do 31 pazdziernika.
https://www.walibi.com/ho...peningskalender
strone mozesz rowniez przeczytac po angielsku i niemiecku. co do zakwaterowania, nie mam informacji. |
Ostatnio zmieniony przez krzykxyz Śro Maj 07, 2014 9:21 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|