Otwarcie firmy i Uvw |
Autor |
Wiadomość |
laif
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2014 10:16 am Otwarcie firmy i Uvw
|
|
|
Witam.
Wisi nade mną widmo utraty pracy, bezrobocie to nie stan który będzie mnie satysfakcjonowal. Znalazłem niedawno info na stronie Uvw info na temat pomocy w przypadku otwarcia firmy jeśli ktoś niechce bezczynnie siedzieć w domu na zasiłku.
Oficjalne info
Korzystał ktoś z takiej opcji?
Oferta brzmi atrakcyjnie, pomagają w wieloma rzeczami i kredytem, o ile dobrze zrozumiałem.
Pozdrawiam Kamil |
|
|
|
|
jedrzej2225
Mega gaduła
Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 1147 Skąd: Purmerend
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2014 10:40 am
|
|
|
Z tym kredytem to nie jest wielka pomoc. Pomogą tobie z biznesplanem, może szepna abyś dostał ten kredyt. Kredyt ten jest z Qredits, oprocentowany ok 10% (chyba od 9), pierwsze 3 miesiące płacisz odsetki, potem pełna ratę z odsetkami. Ot taka pomoc. |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2014 10:53 am
|
|
|
laif napisał/a: | Oferta brzmi atrakcyjnie, pomagają w wieloma rzeczami i kredytem, |
Poza tym ze skonsultujesz z UWV zalozenia dotyczace wlasnej dzialalnosci
no i ze do czasu podjecia tej wlasnej dzialalnosci ,mozesz laskawie otrzymywac zasilek , to jest cala pomoc
Wszelkie inne sprawy zalatwiasz we wlasnym zakresie.
Gdzie to wyczytales ,ze pomagaja z kredytem...? owszem , pisza gdzie mozesz sie udac po zaciagniecie malego , albo mickro- kredytu i to wowczas gdy bank ci odmowi ale niczego takiego nie oferuja .
Cytat: | Kunt u geen krediet krijgen bij een bank? Dan kunt u voor de start van uw bedrijf misschien een microkrediet krijgen van de Stichting Microkrediet Nederland. U kunt dit aanvragen via Qredits |
(z linka podanego w twoim poscie ) |
|
|
|
|
|