PRACA LICENCJACKA |
Autor |
Wiadomość |
wojtekjalosz
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2014 1:24 pm PRACA LICENCJACKA
|
|
|
Witam
Jestem studentem III roku , mòj temat pracy licencjackiej to " Największe ośrodki zamieszkania Polaków na obczyźnie " chcialem napisac o kraju, który fascynuje mnie pod kazdym wzgledem , chciałbym prosić Was o pomoc.Możecie podać mi nazwy i adresy swoich miejsc pobytu oraz ilosc przyblizona ile znajduje sie tam rodaków .
Dziekuję |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2014 2:33 pm
|
|
|
wojtekjalosz napisał/a: | Możecie podać mi nazwy i adresy swoich miejsc pobytu |
chyba ci na mozg padlo |
|
|
|
|
wojtekjalosz
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2014 3:15 pm
|
|
|
Hotele Van Koppen&Van Eijk w Wateringen, De Lierseweg 15-31 (ok. 300 osób) i Waikiki w Noordwijku Katenblankweg 2.
[ Dodano: Sob Maj 10, 2014 4:16 pm ]
Panicelinka napisał/a: | wojtekjalosz napisał/a: | Możecie podać mi nazwy i adresy swoich miejsc pobytu |
chyba ci na mozg padlo |
Cos strasznego ? |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2014 4:25 pm
|
|
|
wojtekjalosz,
Zeby bardziej uwiarygodnic to ze jestes tym za kogo sie podajesz
i nie zbierasz danych ,bo np . potrzebne ci sa do rozeznania sie w terenie w tylko tobie wiadomym celu
moze przedstaw sie nam tu imieniem i nazwiskiem , podaj swoj adres zamieszkania numer telefonu etc...
moze napisz w jakim miescie studiujesz ...i co obecnie robisz tu w Holandii ? widze ze stad wysylasz posty ... |
|
|
|
|
wojtekjalosz
|
Wysłany: Sob Maj 10, 2014 5:28 pm
|
|
|
Gochna H napisał/a: | wojtekjalosz,
Zeby bardziej uwiarygodnic to ze jestes tym za kogo sie podajesz
i nie zbierasz danych ,bo np . potrzebne ci sa do rozeznania sie w terenie w tylko tobie wiadomym celu
moze przedstaw sie nam tu imieniem i nazwiskiem , podaj swoj adres zamieszkania numer telefonu etc...
moze napisz w jakim miescie studiujesz ...i co obecnie robisz tu w Holandii ? widze ze stad wysylasz posty ... |
Aktualnie jestem na weekendzie poznac tutejsza kulture |
|
|
|
|
|