NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
pasemka
Autor Wiadomość
Jola75

Wysłany: Wto Gru 11, 2007 2:38 pm   pasemka

zrobie pasemka , balejaze , sciecie meskie i damskie, prostowanie i modelowanie ZAPRASZAM kontakt - [email protected]

cudna_lisse
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Gru 11, 2007 3:18 pm   

a w jakich okolicach mieszkasz ??

Jola75

Wysłany: Wto Gru 11, 2007 5:16 pm   

mieszkam w Roosendaalu ZAPRASZAM

Dubus 
Nieśmiały użytkownik
szyderca

Wysłany: Wto Gru 11, 2007 7:50 pm   

poprosze (no w sumie nie ja ;) ) cennik na pw

pioaga
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Czw Gru 13, 2007 11:35 pm   

ja tez poprosze cennik na priva

kalunia

Wysłany: Pią Gru 14, 2007 1:24 pm   

Jola75 tez prosilabym o cennik...i takie jeszcze male pytanko z mojej strony. Czy z wykszralcenia jestes fryzjerka czy tak tylko dorabiasz???

Jola75

Wysłany: Pią Gru 14, 2007 1:38 pm   

trudno mi mowic o cenach jesli ne widze waszych wlosow i nie wiem ile farby sie zluzyje na nie ,
POZDRAWIAM
wiec jesli sie zdecydujecie to zapraszam .

Jola75

Wysłany: Pią Gru 14, 2007 1:40 pm   

kalunia wiesz to czy jestem czy tez nie fryzjerká to chyba malo istotne wazne jest ze lubie i umiem to robic i mam zadowolone klientki.

kalunia

Wysłany: Pią Gru 14, 2007 9:25 pm   

Mozesz napisac chociaz w jakich graniach te ceny sie ksztaltuja?A na jakich rozjasniaczach pracujesz?

Sida
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Gru 15, 2007 3:58 pm   

nie chce zeby zabrzmiało to konkurencyjnie Jolu ale obawiam sie ze wazne jest czy jestes fryzjerka czy nie poniewaz robienie koloryzajcji to nie tylko zewnetrzne zmiany ale i wewnetrzne w włosie takze moze balejaz wygladac pieknie a własy moga byc zniszczone.wazne jest abys wiedziała wiele rzeczy teoretycznych.pozdrawiam

Jola75

Wysłany: Sob Gru 15, 2007 7:49 pm   

wiesz sida ja wiem jak wygládajá wlosy zniszczone i co im trzeba i kiedy mozna farbowac a kiedy nie , nie narzekam na klientow wiec nie martw sie mysle ze jednak obawiasz sie o konkurecje . pozdrawiam ci serdecznie i rowniez zycze ci duzo zadowolonych klientek a tu akurat klienci sobie nas sami wybierajá nie my ich

Sida
Poczatkujacy

Wysłany: Sob Gru 15, 2007 10:15 pm   

No i odebrałas to jak chciałas... kazdy wie swoje:) a ja obaw nie mam bo bedzie jak ma byc (wieczna optymistka)nie wszyscy walcza i konkuruja ze soba:) bynajmniej nie ja :) za krotkie jest zycie aby tracic czas na zazdrosc i konkurowanie z innymi .Powiedziałam tylko swoje racje :) tak wiec i tobie zycze wiele klijentek:) pozdrawiam

Jola75

Wysłany: Sob Gru 15, 2007 11:07 pm   

wiesz to nie konkurecja ale nie staraj sie byc mondrzejsza od innych,poprostu kazdy jest jaki jest i wie co potrafi , wiec nie krytykuj kazdego kto napisze cos o farbowaniu wlosow bo skoro sie tu oglaszamy to cos chyba potrafimy, a ty zachowujesz sie jakbys byla pepkiem fryzjerstwa. nie zrozum zle tego co pisze ale takie uwagi nie sá bez powodu.Pozdrawiam Cie

Sida
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Gru 16, 2007 9:31 am   

eh.....

Sida
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Gru 16, 2007 9:57 am   

tego mi jeszcze nikt nie zarzucił ,ale zawsze musi byc ten pierwszy raz... Jolu mi chodziło tylko o to ze nawet majac dyplom czeka mnie jeszcze duzo nauki i teoretycznej i praktycznej i wierz mi ze jest tego SPoro moim pierwszym postem chciałam ci tylko zwrocic uwage ze to wszystko nie jest takie łatwe wiec moze pomyslisz o jakis kursach... jesli ktos zwroci Ci uwage to nie znaczy ze zaraz Cie atakuje.....A Holandia jest duzym krajem i ma wielu mieszkancow pracuje tu bardzo duzo fryzjerow i my mozemy wiec o konkurencji nawet nie mowie bo ja nie mam w zwyczaju konkurowac... zle mnie odebrałas i od razu zaczełas atakowac... pozdrawiam i koncze temat bo to nie ma sensu... pozdrawiam

Odpowiedz do tematu