NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
ciąża- zapytanie
Autor Wiadomość
enjoy 
Nieśmiały użytkownik

Wysłany: Śro Sty 15, 2014 11:12 pm   

A to szkoda, bo to kurcze wazne badanie wg mnie.

[ Dodano: Pon Mar 03, 2014 10:24 pm ]
A miala moze, ktoras z Was znieczulenie podczas porodu tj pompka z remifentanilem? Bo wlasnie godzina 'zero' zbliza sie wielkimi krokami i zastanawiam sie co wybrac?

AnetaDK 
Poczatkujacy

Pomogła: 1 raz
Wysłany: Śro Maj 21, 2014 2:26 pm   

posty przenioslam do odpowiedniego tematu

http://www.niedziela.nl/f...p=301163#301163
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Czw Maj 22, 2014 12:24 am, w całości zmieniany 1 raz  

SAlgizz 
Poczatkujacy
SAlgizz

Wysłany: Nie Lip 05, 2015 10:17 am   

Hej,
Mam takie pytanie, 23ciego czerwca dostałam Skierowanie na badanie krwi (wykrycie ciąży) lecz nie poszłam na badanie. Wczoraj i dziś zrobiłam testy wyszły pozytywne (4testy, z czego dwa innej firmy). Teraz zastanawiam sie ile są ważne skierowania, czy to działa na tej samej zasadzie co w Polsce, czy jest ważne miesiąc?
I jeszcze jedno, jak ginekolodzy podchodzą do osób wege? W Polsce bywa z tym bardzo dziwnie.
Co prawda byłam już u ginekolog P. Małgorzaty Szylar-Braun ale o tym z nią nie rozmawiałam.

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Nie Lip 05, 2015 1:44 pm   

SAlgizz napisał/a:
Teraz zastanawiam sie ile są ważne skierowania, czy to działa na tej samej zasadzie co w Polsce, czy jest ważne miesiąc?

Ten system dziala inaczej niz w Polsce

ze skierowaniem wydanym przez lekarza , czy asystenta lekarza , mozesz udac sie do lab. nawet po trzech miesiacach chyba, ze na skierowaniu jest dopisek z wyszczegolnionym terminem :039:

SAlgizz 
Poczatkujacy
SAlgizz

Wysłany: Pią Lip 10, 2015 6:09 pm   

Dziękuję za odpowiedz :)
Teraz czekam na wizytę do Pani Szylar ponieważ krew wyszła dodatnia :) bardzo nas to cieszy! Jednocześnie strasznie się martwię bo pojawiły mi się upławy, to nie jest krew lecz brązowy plamienie. To juz jest 3 dzień, martwię się o to czy to ciąża pozamaciczna. Jednak nie mam innych objawów. Już raz poroniłam i boje się tego, że ta ciąża będzie do usunięcia bo np, jest nie w tym miejscu co trzeba...
Czy Doktor Szylar wykonuję USG na miejscu w gabinecie?

Odpowiedz do tematu