odwołanie |
Autor |
Wiadomość |
Aruetha
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2014 11:53 am odwołanie
|
|
|
W jaki dokładnie sposób mogę odwołać się od decyzji ws zwrotu podatku?
Dokładniej chodzi mi o to, iz po raz kolejny rozliczam się sama (cały czas tak samo jak zawsze) i wyjątkowo naliczono mi nic. |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2014 12:23 pm
|
|
|
Najwidoczniej nic Ci sie nienalezy, bo Twoj pracodawca odprowadzil za Ciebie zaliczke do BD w odpowiedniej wysokosci. Poczytaj tez posty nt. zwrotu podatku za 2013r i zobaczysz, ze tym roku ze zwrotami za rok 2013 nie jest juz tak kolorowo.
W tym linku poczytasz wszystko nt. odwolania. Jest tam tez formularz online do wypelnienia.
http://www.belastingdiens...belastingdienst |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
doktorlecker
Gaduła
Wiek: 43 Dołączył: 18 Sie 2008 Posty: 126 Skąd: s-Hertegonbosch
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2014 3:38 pm
|
|
|
Ciesz się że nie musisz dopłacać. To że jesteś z Polski, nie oznacza że dostaniesz zwrot z Podatku. |
_________________ Jak dobrze zrozumieć wreszcie, że życie nabiera dopiero wtedy sensu i znaczenia, gdy toczy się zgodnie z własnymi potrzebami, rytmem własnego oddechu, a przede wszystkim własnym wyobrażeniem |
|
|
|
|
Mathnl
Gaduła nad gadułami :-)
|
Wysłany: Pią Maj 30, 2014 4:23 pm
|
|
|
agastepa13 napisał/a: | Najwidoczniej nic Ci sie nienalezy, bo Twoj pracodawca odprowadzil za Ciebie zaliczke do BD w odpowiedniej wysokosci. |
I to jest najbardziej prawdopodobna odpowiedz.
Aruetha, Jesli masz watpliwosci,sprobuj najpierw wypelnic BEZWAARCHECK w linku od agastepa13,
agastepa13 napisał/a: | Poczytaj tez posty nt. zwrotu podatku za 2013r i zobaczysz, ze tym roku ze zwrotami za rok 2013 nie jest juz tak kolorowo. |
"Rozczarowania" dotycza przewaznie zameldowanych przez czesc roku w NL.Dla zameldowanych caly rok niewiele sie zmienilo. |
|
|
|
|
|