polskie położne |
Autor |
Wiadomość |
lukaszczarnas
Poczatkujacy LukasziAgata
|
Wysłany: Czw Maj 01, 2014 10:45 am
|
|
|
Hejka....mamy pytanie .........szukamy namiarow..nr telefonow..adresow polskich poloznych...ale w prowincji Gelderland...i napewno tez szukamy kontaktu z polskim ginekologiem...Wlasnie dowiedzielismy sie ze bedziemy rodzicami..akurat przebywamy w polsce na tyg urlopie..i jestesmy po wizycie u ginekologa i pierwszym USG..wyszlo ze jest to 7-8 tydz......wracamy do holandii w nastepnym tyg.......pewnie ta cala ciaze bedziemy prowadzic tam ..poniewaz pracujemy tam na stale......stad ta prosba.....a powiedzcie mi jeszcze czy jest jakis okres ochrony w holandii dla pracujacych kobiet w ciazy.... |
|
|
|
|
Anytram
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 01, 2014 8:44 am
|
|
|
Cześć,
Poszukuję położnej w Amsterdamie, napisałam już wiadomość do pani Ireny wspomnianej we wcześniejszych postach, ale może macie jeszcze jakieś inne rekomendacje?
Będę wdzięczna za wszelkie porady
Pozdrawiam |
|
|
|
|
majja944
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Cze 21, 2015 12:27 pm Polska położna lub ginekolog
|
|
|
Czy orientuje się ktoś gdzie w okolicy Eindhoven znajdę polską położną lub ginekologa ? Słyszałam że jest w Tilburgu ale nie mogę znaleźć.. Byłabym wdzięczna na info. Pozdrawiam |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Wto Cze 23, 2015 6:47 pm
|
|
|
majja944, polska polozna moze i znajdziesz ,ale ginekologa, to tylko w szpitalu i tylko ze skierowaniem |
|
|
|
|
tosia9526
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 06, 2017 2:35 pm
|
|
|
Czy ktos ma namiary na polska polozna w okolicach Enschede, Neede, Groenlo, Winterswijk. W google zero informacji na ten temat ale moze jednak ktos cos wie, z gory dziekuje za kazda pomoc |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Czw Lip 06, 2017 4:52 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|