Zamknięty przez: Gochna H Czw Lip 10, 2014 7:15 pm |
Zamknięcie konta przez Mijn ING |
Autor |
Wiadomość |
devil1994
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2014 3:57 pm Zamknięcie konta przez Mijn ING
|
|
|
Hej forumowicze,
Otwarłam kont w ING NL jak tam pracowałam, teraz jestem w PL, a że mój pracodawca dał mi dwa dni na spakowanie, nie zdążyłam zamknąć. Wiem, że można zamknąć konto przez Mijn ING. Wchodzę na Betaalrekening opzeggen i wyskakuje mi coś takiego, że nie mogę zamknąć konta, bo nie mam 10€.
a)Po co one są potrzebne?
b)Jak mam w takim razie zamknąć konto?
Szukałam wszędzie tych informacji, ale jestem już chyba zmęczona ciągłym próbowaniem i idę troszkę na łatwiznę pytając Was.
No i
c)Czy jeżeli miałabym to 10€ na koncie to wtedy uda mi się to zrobić bez kolejnych problemów i czy wyślą mi papiery do domu w PL? Będę je musiała podpisać i odesłać czy coś takiego?
Bardzo Was proszę o pomoc, bo już mam ochotę rozwalić monitor. |
|
|
|
|
Dantei
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2014 4:01 pm
|
|
|
Prawdopodobnie dlatego, że musisz opłacić utrzymanie konta za kwartał.
P.S: Pisze się "otworzyłam", nie "otwarłam" |
|
|
|
|
devil1994
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2014 4:16 pm
|
|
|
Dantei, czy po wypełnieniu tego formularza (jak już będę miała tą kasę na koncie), przyjdą mi papiery do domu w PL do podpisania? Jak mam im przekazać informacje, że już nie mieszkam pod adresem holenderskim?
PS Masz racje, częściej używa się "otworzyłam", ale "otwarłam" też jest poprawne choć jest to dość dawne słowo. Postaram się zmienić przyzwyczajenie. (pod zakopiańskie gadanie) |
|
|
|
|
Dantei
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2014 5:16 pm
|
|
|
Hmm let me think about it...
Jak zamykałem przez Mijn ING jedno konto z dwóch to jedynie pojawiła się informaca, że takowe zostanie zamknięte w ciągu 5 dni roboczych. Z tego co pamiętam nic na adres domowy (holenderski rzecz jasna) nie wysyłali. |
|
|
|
|
devil1994
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Lip 10, 2014 6:13 pm
|
|
|
Ok, dzięki ;D Jeszcze coś poszukam po necie ;D |