Rabo Scanner |
Autor |
Wiadomość |
alain
Poczatkujacy alain
|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2014 8:29 am Rabo Scanner
|
|
|
Dzień dobry wszystkim,
Posiadam konto bankowe w Rabobank - ostatnim czasem zdziwiła mnie nowa strona logowania( do tej pory przy logowaniu można było tylko korzystać z tzw. Random Reader, niemniej od niedawna również z Rabo Scanner). Czy jest prawdą iż Rabobank wysyła do wszystkich użytkowników swoich produktów bankowych nowy skaner automatycznie? Niestety sam nie mogę tego sprawdzić, gdyż mój adres kontaktowy podany w banku jest już nieaktualny, mieszkam w innym miejscu i jeszcze nie poinformowałem o tym bank. Jak długo można korzystać jeszcze z Random Readera?
Pozdrawiam. |
_________________ alain |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Nie Wrz 21, 2014 11:45 am
|
|
|
alain napisał/a: | Jak długo można korzystać jeszcze z Random Readera? |
Na stronie rabobanku zaraz po zalogowaniu wyswietla sie informacja, ze mozesz z niego korzystac dotad ,poki nie otrzymasz scanera
Cytat: | De eerste Rabo Scanners worden in het vierde kwartaal van 2014 verstuurd aan een kleine groep klanten. Vervolgens krijgen maandelijks nieuwe groepen klanten de Rabo Scanner thuisgestuurd, totdat eind 2015 alle klanten een Rabo Scanner hebben. U ontvangt schriftelijk bericht van uw eigen Rabobank wanneer u de Rabo Scanner krijgt. Zolang u nog geen Rabo Scanner heeft ontvangen, blijft u uw online betalingen uitvoeren met de Random Reader zoals u gewend bent. | ze strony rabobanku
Pierwsze scanery - trafia do nielicznej grupy juz w ostatnim kwartale tego roku , wczesniej osoby te otrzymaja listowne powiadomienie.
Wprowadzenie scanera zaplanowano na caly nastepny rok ( akcja jak pisze wyzej, bedzie trwala dotad, poki wszyscy go nie otrzymaja )
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Nie Wrz 21, 2014 12:23 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
eltrikde
Poczatkujacy eltrik
|
Wysłany: Śro Gru 23, 2015 5:24 pm Rabo problem scaner
|
|
|
Tu można załatwić te spr: