Przesunięty przez: Gochna H Śro Paź 01, 2014 7:26 pm |
Polski sklep spozywczy |
Autor |
Wiadomość |
Magda W
Gaduła nad gadułami :-)
Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 553 Skąd: Zoetermeer / Gdynia
|
Wysłany: Śro Paź 01, 2014 5:59 pm Polski sklep spozywczy
|
|
|
Witam wszystkich bardzo serdecznie . Od pewnego czasu jestem ku myśli żeby otworzyć Polski sklep spożywczy w Holandii dokladnie w miejscowości Zoetermeer . Chodząc po mieście słyszę wielu naszych rodaków ale moje pytanie jest takie czy mieszkający w Zoetermeer i okolicach rodacy mieliby ochotę zaopatrywać się w polskie produkty i czego im brakuje najbardziej z góry dzięki za reakcje i czekam na opinie czy jest to dobry pomysł czy aby nie utopie pieniędzy i nerwów martwiąc się że nie zarobię na czynsz . Pozdrawiam |
_________________ Życie jest za krótkie żeby pić marne wino
Życie jest za krótkie by miłości dać zginąć
Życie jest za krótkie żeby się nie spieszyć
Życie jest za krótkie by się nim nie cieszyć |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
|
|
|
|
Magda W
Pomogła: 3 razy Wiek: 45 Dołączyła: 09 Lut 2007 Posty: 553 Skąd: Zoetermeer / Gdynia
|
Wysłany: Śro Paź 01, 2014 7:43 pm
|
|
|
Gochna ja wiem jakie sklepy sa w holandii i gdzie pytalam o opinie ,dzieki za przeniesienie tematu |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Śro Paź 01, 2014 7:46 pm
|
|
|
Magda W,
podalam linka ,bys zerknela czy w Zoetermeer jest lub sa polskie sklepy /bardziej chodzilo mi o to bys sobie sprawdzila czy bedziesz miala konkurencje
pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Śro Paź 01, 2014 7:47 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Magda W
|
Wysłany: Śro Paź 01, 2014 8:41 pm
|
|
|
To juz wiem ze w Zoetermeer nie ma polskiego sklepu mieszkam juz w tym miescie 7 lat najblizszy sklep jest bodajze w hadze sama tam jezdze od czasu do czasu .Wiem tez ze duzo polaków mieszka w domkach w moerkapelle ,zevenhuizen i okoliczne wioski i nie kazdemu sie chce jechac do hagi bo tam duzo korkow nie kazdy dysponuje autem .Tylko jest kwestia tego czy ci mieszkancy mile przyjeliby polski sklep i czy chetniej przyjezdaliby na zakupy .To mnie nurtuje .Pozdrawiam |
|
|
|
|
GeraltRivia
MODERATOR
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2014 12:25 pm
|
|
|
Na samych Polakach nie zarobisz, musisz liczyc tez na holenderskich klientow.
A dla Holendrow liczy sie sklep czysty, zadbany, dobrze wytlumaczone jakie masz produkty i do czego sluza itd.. Najlepiej na wzór Chinskich/Indonezyjskich sklepów, one sa dosc popularne w Holandii. |
|
|
|
|
Magda W
|
Wysłany: Czw Paź 02, 2014 2:09 pm
|
|
|
Wiem wiem ze na samych Polakach nie zarobie i licze tez na to ze beda holendrzy kupowac produkty z polski znam wielu holendrow ktorzy bywali w pl i smakowaly im nasze produkty kielbasy itp . Sasiadce nawet przyprawy z pl przywoze takze chyba jednak sie skusze i otworze sklepik moze jeszcze w tym roku ruszy zyczcie mi powodzenia . |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Pią Paź 03, 2014 8:47 am
|
|
|
No to powodzenia !!!! |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
Magda W
|
Wysłany: Czw Paź 23, 2014 9:54 am
|
|
|
witam udalo sie sklep zacznie funkcjonowac z poczatkiem listopada teraz mam pytanie jak umiescic moj sklep w informatorze .pozdrawiam i czekam na odpowiedz od gochny |
|
|
|
|
erdoi
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Cze 30, 2016 10:44 am
|
|
|
Czy w Nijmegen znajdę Polski sklep ? |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Czw Cze 30, 2016 1:37 pm
|
|
|
erdoi,
Kiedys na pewno byl , jak rowniez znajdowal sie na liscie w linku wyzej , ale dawno temu to bylo ...wiec obecnie , mozesz to sprawdzic tylko udajac sie pod wskazany aders jesli mieszkasz w Nijmegen .
adres: Zijpendaalstraat 66
6535 PW Nijmegen |
|
|
|
|
|