BingoSpa |
Autor |
Wiadomość |
ewelinamack
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lis 01, 2014 2:51 pm BingoSpa
|
|
|
Witam. Czytałam ze kosmetyki BingoSpa można kupić w Holandii, czy ktoś się orientuje gdzie mogę takie kosmetyki dostać? W której drogerii? Z góry dziękuje 😉 |
|
|
|
|
Panicelinka
MODERATOR panicelinka
Pomogła: 36 razy Dołączyła: 01 Kwi 2009 Posty: 2325
|
Wysłany: Nie Lis 02, 2014 4:27 pm
|
|
|
ewelinamack napisał/a: | Czytałam ze kosmetyki BingoSpa można kupić w Holandii |
nie wierz we wszystko co pisza, albo podaj zrodlo tej informacji , z ciekawosci troche szukalam na stronach internetowych i nic na temat tej marki kosmetykow tu w Holandii nie znalazlam |
|
|
|
|
ewelinamack
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 02, 2014 5:19 pm
|
|
|
Ciężko powiedzieć, czy wierzyć w to co piszą w internecie czy nie. Skoro są takie informacje to chciałam się upewnić, tak?
'Produkty są dostępne w drogeriach i sklepach kosmetycznych, a za granicą w USA, Szwecji, Wielkiej Brytanii, Holandii, Rumunii, Czechach, na Węgrzech.'
Więc jeśli faktycznie są tutaj dostępne to może ktoś widział gdzieś i się orientuję gdzie można kupić. Jeśli nie - trudno. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Nie Lis 02, 2014 7:10 pm
|
|
|
ewelinamack,
po wpisaniu w wyszukiwarke bingospa ''wyskakuja'' niestety tylko polskie strony
Byc moze sa dostepne w jakims gabinecie kosmetycznym ...? lub do kupienia online ?
jak do tej pory nie widzialam tej marki ani w drogerii ani tez w aptece |
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
ewelinamack
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lis 02, 2014 7:29 pm
|
|
|
Ok, dziekuje za odpowiedz zostaje wiec zamowic w pl
chociaż, coś znalazłam
http://something4women.nl/index.php - w prawdzie to nie holenderski sklep, ale jednak można dostac te kosmetyki w NL |
Ostatnio zmieniony przez ewelinamack Nie Lis 02, 2014 7:31 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|