NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Zaginięcie przesyłki
Autor Wiadomość
Oski 
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Mar 19, 2015 10:52 pm   Zaginięcie przesyłki

witam
Czy kiedyś komuś zaginęła paczka-przesyłka ktora została wysłana na terenie Holandii? Została ona wysłana do mnie gdzie na stronie post.nl jest napisane ze została dostarczona do adresata czyli do mnie ale niestety do moich rak nie trafiła .Czy ktos z Was miał taki przypadek dodam ze dzwoniłam i sie dowiedziałam ze za 4 dni mam znowu zadzwonić i oczywiście napisałam skargę droga meilowa.Mysle ze na poczcie sa w stanie sprawdzić kto w ten dzien pracował i rozwoził w moim rejonie przesyłki.jak rowniez komu została przekazana moja przesyłka?Prosze nie kasować tylko ewentualnie przenieść tam gdzie powinen byc ten post.
Ostatnio zmieniony przez Oski Czw Mar 19, 2015 11:20 pm, w całości zmieniany 1 raz  

GeraltRivia 
MODERATOR

Wysłany: Pią Mar 20, 2015 8:33 pm   

Oski,

Akurat teraz PostNL zmienil strone do monitorowania paczek z mijnpakket na jouwpost. W starym programie mozna bylo kliknac na szczegoly paczki i wtedy tez byl handtekening - podpis, czyli mogles sprawdzic kto to podpisal.

Sprawdz czy jest ta opcja w nowym programie.

Raz mi listonosz sam sobie podpisal i wlozyl polecony do skrzynki, bez mojego podpisu. Zglaszalem ale nic mu nie zrobili. Listonosze z PostNL dostaja za dostarczona paczke wiec mogli tez dac do twoich sasiadow i nie zostawic ci kartki?

Ogolnie serwis z PostNL beznadziejny, trudno sie dodzwonic, droga infolinia (byla - nie wiem jak jest teraz), i nic nie wiedza.

Edit PS: Moje polecone paczki zawsze (nieraz z opoznieniem) dochodzily (ale wysylam tylko pare rocznie). Nie polecone listy i paczki kilka razy sie "zgubily" w PostNL.
Ostatnio zmieniony przez GeraltRivia Pią Mar 20, 2015 8:36 pm, w całości zmieniany 2 razy  

Odpowiedz do tematu