Dzwonienie do Holandii z Polski |
Autor |
Wiadomość |
krzych42
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2015 6:06 pm Dzwonienie do Holandii z Polski
|
|
|
Witam. Mam problem. Chcę się dodzwonić do kolegi który przebywa w Holandii na Holenderski numer lecz przy połączeniu włącza mi się poczta głosowa lycamobile i nie mogę się dodzwonić. Chciałbym spytać czy wina jest po mojej stronie czy po stronie kolegi? Zaznaczam że z lycamobile nie miałem nigdy do czynienia. |
|
|
|
|
Beny.rac
MODERATOR
Pomógł: 20 razy Wiek: 35 Dołączył: 31 Paź 2007 Posty: 1906 Skąd: Flevoland/SRC(PL)
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2015 6:20 pm
|
|
|
A kolega ma jakieś środki na koncie ? Bo jeśli nie to sie nie dodzwonisz ... |
_________________ „Jest ,mnóstwo ludzi na świecie , którzy powiedza Ci , ze nie możesz tego osiągnąć . A Ty musisz po prostu odwrócić się i powiedzieć „to patrz „ … |
|
|
|
|
krzych42
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lip 12, 2015 6:30 pm
|
|
|
A tego nie wiem czy ma czy nie ma niestety ponieważ nie mam z nim innego kontaktu jak przez tel. Więc nie ma innych przyczyn z tym związanych? Może ja musze mieć Lyce? |
|
|
|
|
Robus_1
Nieśmiały użytkownik
Pomógł: 2 razy Wiek: 54 Dołączył: 10 Cze 2007 Posty: 82 Skąd: Barendrecht/Wroclaw
|
Wysłany: Wto Lip 14, 2015 11:53 am
|
|
|
Beny.rac napisał/a: | A kolega ma jakieś środki na koncie ? Bo jeśli nie to sie nie dodzwonisz ... |
Sorki, ale nie rozumiem po co mu srodki na karcie ? Chodzi o zadzwonienie z PL do NL na numer NL jesli dobrze zrozumialem. W takim przypadku przeciez osoba odbierajaca polaczenie nie placi roamingu ?? Gdybysmu dzwonili na PL numer do osoby przebywajacej w NL to wtedy owszem, ta osoba placilaby roaming... Chyba ze cos namieszalem, jesli tak to prosze mnie wyprowadzic z bledu .
Pozdrawiami zycze powodzenia
Robert
P.S.
Zakladam ze numer na ktory probujesz dzwonic zaczyna sie na +316.... lub 00316....
(Niektorzy np. przez pomylke wpisuja tez niepotrzebnie 0 np. +3106....) |
|
|
|
|
|