Przelew zgaraniczny |
Autor |
Wiadomość |
patikot88
Poczatkujacy
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2015 11:02 am Przelew zgaraniczny
|
|
|
Mam problem z przelewem z banku ing nl na konto walutowe w Polsce. Zaznaczam kraj Polen następnie wybieram walute uro i przechodzę na stronę przelewu krajowego w Holandii zamiast na przelew zagraniczny. Zaznaczając walute złoty przelałam 1000zł zamiast 1000 euro. Może ktoś może mi wytłumaczyć jak zrobić ten przelew poprawnie. |
|
|
|
|
Izabela123
Nieśmiały użytkownik
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2015 11:10 am
|
|
|
teraz przelew na poskie walutowe z holenderskiego robi sié jak krajowy, wpisujesz tylko pelny numer z iban i to wszystko. |
|
|
|
|
seemija
Gaduła
|
Wysłany: Sob Lip 25, 2015 11:27 am
|
|
|
patikot88,
Overschrijven buitenland
wybierasz Polen i Euro (skoro na walutowe szkoda sie bawic w wielokrotne przeliczanie, kursy sie roznia i tracisz dwa razy)
verder
wpisujesz nr konta z IBAN
i verder po otrzymaniu/wpisaniu kodu
nic prostszego |
Ostatnio zmieniony przez seemija Sob Lip 25, 2015 11:27 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
dastin
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2015 2:03 pm
|
|
|
Witam, podepnę się pod temat też mam problem ponieważ nie moge wykonać przelewu. Nigdzie na koncie nie mam zakładki "buitenland" I teraz zastanawiam się czy nie mam możliwości wykonania przelewu na polskie konto czy o co chodzi?:) Dziękuje za podpowiedź co zrobić |
|
|
|
|
GeraltRivia
MODERATOR
|
Wysłany: Pią Wrz 18, 2015 2:06 pm
|
|
|
dastin,
Przeciez jest napisane:
Cytat: | teraz przelew na poskie walutowe z holenderskiego robi sié jak krajowy, wpisujesz tylko pelny numer z iban i to wszystko. |
Ale na dole zakladka buitenland tez jest: na dole w menu:
Betalen
Saldo bekijken
Af- en bijschrijvingen
Overschrijven
Overschrijven buitenland |
|
|
|
|
|