Problem z płatnością karty kredytowej w ING |
Autor |
Wiadomość |
onebestflo
Poczatkujacy onebestflo
|
Wysłany: Śro Sie 05, 2015 10:28 am Problem z płatnością karty kredytowej w ING
|
|
|
Witam. Jestem od dłuższej chwili w Holandii i mam problem z bankowością internetową ING. A więc miesiąc temu przed wypłatą trochę brakło mi pieniędzy, ale ing oferowało kartę kredytową, więc skorzystałem z okazji. Zaraz po wypłacie spłaciłem większą część zaległości z tytułu tej karty i postanowiłem z Niej zrezygnować, żeby zminimalizować opłaty za tą kartę i żeby mnie do Niej nie ciągnęło. Zostało mi do zapłacenia coś ponad 100 euro i nie mam pojęcia gdzie to przelać. Po rezygnacji z karty, gdy wchodzę w zakładki karty kredytowe to nic tam nie ma ( propozycja karty kredytowej i tyle), przeszukałem całe konto, wszystkie zakładki, ale nie znalazłem nic związanego z tą zaległością. Bardzo proszę o pomoc, chce jak najszybciej to spłacić, żeby nie ponosić kosztów. Sam bym się przejechał do banku, ale jak napisałem na początku jestem od niedawna w Holandii i jeszcze nie potrafię sie dogadać w takich skomplikowanych sprawach. Dziękuje |
|
|
|
|
seemija
Gaduła
|
Wysłany: Śro Sie 05, 2015 5:23 pm
|
|
|
onebestflo,
a sprawdz w historii czy automatycznie nie sciagneli naleznosci przy zamykaniu karty
powinni
nie wiem jak inaczej moglbys z niej zrezygnowac (bez splaty zadluzenia) |
|
|
|
|
jedrzej2225
Mega gaduła
Pomógł: 13 razy Dołączył: 04 Lis 2007 Posty: 1147 Skąd: Purmerend
|
Wysłany: Nie Sie 16, 2015 2:43 pm
|
|
|
Na stronie banku będą informacje o tej karcie kredytowej. Poszukaj nr telefonu klantenservice (karty lub banku) i zadzwoń. Otrzymasz informację co w tej sytuacji zrobić. |
|
|
|
|
Gochna H
MODERATOR
Pomogła: 207 razy Dołączyła: 24 Gru 2006 Posty: 8362
|
Wysłany: Wto Sie 25, 2015 5:58 pm
|
|
|
Arleta 17 napisał/a: | Witam
Mam problem z ING tzn pracowałam w Holandi w 2010 r otworzyłam konto ,którego wyjeżdżając nie zdążyłam zamknąć przebywam teraz w Pl , karta straciła ważność i nie mam dostępu do konta internetowego bo z tego co się dowiedziałam bank co jakiś czas zmienia kody dostępu . Niedawno dowiedziałam się że wpłyneły na to konto pieniądze . Jak odzyskać dostęp do konta ? Proszę o wskazówki Pozdrawiam |
|
_________________ http://www.siepomaga.pl/s/klikaj
( ͡° ͜ʖ ͡°). |
|
|
|
|
KKamil
Gaduła
Wiek: 34 Dołączył: 25 Maj 2009 Posty: 128 Skąd: Wrocław / Eindhoven
|
Wysłany: Wto Wrz 01, 2015 1:02 pm
|
|
|
Nie wiem czy jeszcze aktualne ale podam na przyszłość
https://www.ing.nl/partic...ssen/index.html
Przelewasz pieniądze na podany tam numer konta, w Mededelingen wpisując numer swojej karty.
Jest nawet filmik, także każdy sobie poradzi |
|
|
|
|
|