Przesunięty przez: Gochna H Nie Paź 25, 2015 1:20 pm |
Kara za niewyrejestrowanie auta? |
Autor |
Wiadomość |
wewe.we
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2015 1:35 pm Kara za niewyrejestrowanie auta?
|
|
|
Witam,
postanowiłem już nie wracać do NL. Auto miałem na NL tablicach, opłaciłem akcyzy itp, zrobiłem przegląd i przerejestrowałem auto. Powiedziano mi, że odeślą tablice itd. Myślałem, że w NL automatycznie auto będzie wyrejestrowane, tymczasem zacząłem dostawać jakieś mandaty za:
130euro - Voor het motorrijtuig van 3500 kg of minder heeft het keuringsbewijs zijn geldigheid verloren.
Feitcode - K045B
400euro - Voor een motorrijtuig niet de vereiste verzekering afsluiten en in stand hou den
Feitcode - A915
Czy ktoś rozumie za co dokładnie dostałem grzywne i co powinienem w tej chwili zrobić by nie dostawać kolejnych? Czy jest możliwość by mi to umorzyli?
mogles zadac pytanie w temacie nizej, a nie od razu umieszczac na forum nowy temat |
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Sob Sie 22, 2015 9:03 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
LeGolasik
Gaduła nad gadułami :-) LeGolasik
|
Wysłany: Pią Sie 21, 2015 4:39 pm
|
|
|
130 € za brak ważnego przeglądu auta. 400 € za brak ubezpieczenia. Wygląda jakby twoje auto dalej było zarejestrowane. |
_________________ Lepiej żeby mnie nienawidzili takim, jaki jestem, niż kochali kogoś, kim nigdy nie będę
Kurt Cobain |
|
|
|
|
|