NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Pomoc Internet
Autor Wiadomość
lekens
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Paź 20, 2015 5:09 pm   Pomoc Internet

Witam.
Chce zalozyc internet w kpn i mam kilka pytań.
A wiec czy trzeba meldunek oraz sprawa sie tak ma ze znajomi podlaczali kpn i monter przeciagnal połączenia do ich domu,niestety musieli zjechac i zabrac wszystko tak wiec za internet oplacaja dalej. I czy ja moge sie podpiac pod to wejscie gdy zamowie internet na stronie kpn czy tez oni musza zrezygnować całkowicie? Oraz cz monter musi przyjechaci cos pozmieniac? Bo zastanawiam sie czy zamówić online i wystarczy tylko podlaczyc i tyle czy tez musze cos z tym kombinowac.

Pozdrawiam.

Gochna H 
MODERATOR

Pomogła: 207 razy
Wysłany: Wto Paź 20, 2015 5:51 pm   

lekens napisał/a:
Chce zalozyc internet w kpn

Kontaktujesz sie z KPN w dogodny ci sposob ,mowisz o co biega, a potem czekasz na powiadomienie ,kiedy mozesz sie spodziewac montera w zwiazku z tym ,musisz podac adres zamieszkania

lekens napisał/a:
niestety musieli zjechac i zabrac wszystko tak wiec za internet oplacaja dalej.

Bardzo ciekawe posuniecie , znajomi zjechali i nie zastopowali internetu .. no to chyba nie wiedza co czynia ? chyba ze chca tu wrocic i korzystac z niego nadal .

Jesli twoi znajomi nie zrezygnuja z internetu, to beda placili az do usranej smierci
na zastopowanie maja okreslony termin - widnieje on w podpisanym kontrakcie .
Jesli na na czas nie powiadomia dostawcy, ze chca zerezygnowac to KPN przedluzy im kontrakt automatycznie na rok .
A ty zebys w przyszlosci nie maial zadnych klopotow , to powinienes zalatwic sobie internet na wlasne nazwisko.

( ͡° ͜ʖ ͡°).
Ostatnio zmieniony przez Gochna H Wto Paź 20, 2015 6:57 pm, w całości zmieniany 1 raz  

lekens
Poczatkujacy

Wysłany: Wto Paź 20, 2015 7:07 pm   

Ok masz racje tyle ze ja chce wziąść na własne nazwisko,tyle ze probrem jest w tym czy moge podlaczyc pod ta sama kostkę telefoniczna bez wzywania montera,bo tam jest sygnal z kpn tylko nie wiem czy tylko na ich nazwisko czy moze kazdy tam sie podpiac i wystarczy aby zamowic wszystko onlin na stronie kpn i podlaczyc samemu bo z podlaczeniem bym nie mial problemu.

Panicelinka 
MODERATOR
panicelinka

Pomogła: 36 razy
Wysłany: Śro Paź 21, 2015 4:57 am   

lekens napisał/a:
Ok masz racje tyle ze ja chce wziąść na własne nazwisko,tyle ze probrem jest w tym czy moge podlaczyc pod ta sama kostkę telefoniczna bez wzywania montera,bo tam jest sygnal z kpn tylko nie wiem czy tylko na ich nazwisko czy moze kazdy tam sie podpiac i wystarczy aby zamowic wszystko onlin na stronie kpn i podlaczyc samemu bo z podlaczeniem bym nie mial problemu.

No to bierz na swoje nazwisko , o co chodzi ? niech cie nie obchodzi ze jest jakas ''kostka ''pod ktora mozesz ty i inni sie podlaczyc a nawet jak zamowisz online to i tak nie obejdzie sie bez wizyty montera bo po zaakceptowaniu przez kpn monter bedzie musial pojawic sie na miejscu tak przynajmniej dziala to w moim regionie .

Odpowiedz do tematu