NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Panicelinka
Pon Kwi 30, 2018 6:39 pm
Fajnybusik
Autor Wiadomość
Iga.
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Gru 21, 2015 10:07 am   Fajnybusik

Witam. Nie wiem czy tu powinnam to napisać ale pisze. Chciałabym was wszystkich ostrzec przed tym przewoźnikiem. Zadzwoniłam na fajny busik i umówiłam przejazd Holandia polska na 20 grudnia na godzinę 10. I tak miało być Gdyż zależało mi na czasie.... Dnia 19 grudnia Pan Michał z fajnegobusika napisał mi ze maja opóźnienia i że będą po mnie jutrzejszego dnia ok 14,15godz. Więc sobie myślę spoko rozumiem opóźnienie a inne busy zazwyczaj wyjeżdżają z Holandii ok 19 więc myślę sobie i tak jestem do przodu. Natomiast dnia 20 grudnia od godziny 9 próbowałam się dodzwonić do P. Michała o której bus będzie nie odbierał telefonu. Później zadzwoniła Pani że będą po mnie o 17 spoko przebolalam to. Po zaparkowania się do busa po godzinie jazdy po Holandii okazało się że ten bus dopiero ludzi rozwozi z Polski i jeździliśmy.po całej Holandii do momentu aż bus nie był pełny. Kierowcy jeżdżą na trasie cały czas ich jedyny sen to w busie są przemęczeni. A właściciel mi powiedział że to normalne że tyle.się jedzie skoro chce się jechać z adresu pod adres. Koszt takiego busa to 85e. Kontynuując z pod granicy niemiecko holenderskiej pojechaliśmy nad samo morze i tam zbieraniem ludzi. Trwało to 8 godzin. Z Holandii wyjechaliśmy o 1 w nocy. Ten przewoźnik to oszust. A zapomniałabym dnia 20 grudnia pojawiło się ogłoszenie z fajnego busika że wyjeżdżają z Holandii o 16 i tak właśnie oszukują ludzi... Żeby tylko złapać klientów. Nie dajcie się naciągnąć... Jest wiele innych fajnych przewoźników szanujących czas pasażerów.

Ardabaki
Poczatkujacy

Wysłany: Czw Sty 07, 2016 11:11 pm   

To nie lepiej samolotem latac??Ceny praktycznie takie same i jaka oszczednosc czasu-sam lot tylko 1.5 godziny

Odpowiedz do tematu