NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Odszkodowanie po śmierci ojca
Autor Wiadomość
tedeusz341
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Sty 17, 2016 2:03 am   Odszkodowanie po śmierci ojca

Witam.

Mam takie pytanie do osoby która zna się co nieco na tym całym prawie Holenderskim głównie chodzi mi o to jakie papiery muszę wysłać do Holandii aby dostać to odszkodowanie za zmarłego ojca? Tata pracował w NL i tam zmarł jednak nie mogę dogadać się z jego szefem co do tych papierów jakie on konkretnie potrzebuje.Tata miał płacić mi alimenty i z tego co się dogadałem z jego szefem wynika że potrzebuję jakiś dowód wpłaty od ojca dla mnie.. Dodam tylko że nie otrzymywałem żadnych pieniędzy od ojca,zajmował się tym komornik i takowy papier też wysłałem do Holandii (potwierdzenie od komornika że otrzymywałem pieniążki). Po jakimś czasie dostałem odpowiedz że to są złe papiery... Więc wytłumaczy mi ktoś konkretnie co potrzebuję? O co dokładnie chodzi z tym dowodem wpłaty od ojca dla mnie? Nie znam się w ogóle na tym wszystkim dlatego kieruję pytanie na to forum i proszę o rozwagę!

Pozdrawiam.

tomala 
Super gaduła

Wysłany: Nie Sty 17, 2016 11:59 am   

Jedynym, ktory moze Ci wytlumaczyc to ten szef. Jak sie nie mozesz sam z nim porozumiec to musisz zaangazowac kogos, kto to zrobi. Takie sytuacje sa szczegolne i kazdy przypadek jest inny.

tedeusz341
Poczatkujacy

Wysłany: Nie Sty 17, 2016 9:31 pm   

Rozumiem. Jednak myślałem że ktoś już miał podobną sytuację dlatego skierowałem to pytanie. A z tym szefem to ciężka sytuacja

tomala 
Super gaduła

Wysłany: Nie Sty 17, 2016 10:27 pm   

Jak jest tak zle, to moze warto jakiegos adwokata zaangazowac?

Odpowiedz do tematu