NIEDZIELA.NL
FAQ   Grupy  Rejestracja  Zaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Panicelinka
Wto Maj 03, 2016 7:44 pm
STAŁY KONTRAKT A KREDYT/DOFINANSOWANIE WYNAJMU
Autor Wiadomość
Anianu
Poczatkujacy

Wysłany: Pon Lut 08, 2016 4:09 pm   STAŁY KONTRAKT A KREDYT/DOFINANSOWANIE WYNAJMU

Dostałam stały kontrakt w Holandii. Do tej pory korzystałam z polskiego konta walutowego ale biorąc pod uwagę nowe możliwości zapewne założę konto holenderskie. Jak wygląda sytuacja z kredytami w ogóle biorąc pod uwagę przyszły dochód miesięczny na rękę 1600 euro a także czy jest opcja kredytu hipotecznego jeśli nie mam współmałżonka. Po jakim czasie mogę się ubiegać o kredyt i czy będąc sama mam szanse na kredyt hipoteczny bez wkładu własnego czy jest to nierealne? Dodatkowo chciałam zapytać czy wynajmując mieszkanie a mając meldunek mogę się ubiegać o dofinansowanie do wynajmu? Jakie dokumenty muszę posiadać w obu przypadkach czyli w temacie ewentualnego kredytu lub też dofinansowania wynajmu?

baileys 
MODERATOR
baileys

Pomogła: 83 razy
Wysłany: Pon Lut 08, 2016 4:32 pm   

Anianu napisał/a:
czy wynajmując mieszkanie a mając meldunek mogę się ubiegać o dofinansowanie do wynajmu?
w twoim wypadku jest bezsensowne bo i tak go nie dostaniesz ze wzgledu za duzych dochodow .
Anianu napisał/a:
czy jest opcja kredytu hipotecznego jeśli nie mam współmałżonka.
jak najbardziej .
Anianu napisał/a:
pod uwagę przyszły dochód miesięczny na rękę 1600 euro a także czy jest opcja kredytu hipotecznego
tak ale bardzo niski kredyt . Zajdz do jakiegos banku i popros o wyliczenie twojej zdolnosci kredytowej .
Anianu napisał/a:
Jakie dokumenty muszę posiadać w obu przypadkach czyli w temacie ewentualnego kredytu
moizesz o to zapytac w banku wyliczajac twoje zdolnosc kredytowa lub poczytac tu na forum w odpowiednim watku .

Panicelinka 
MODERATOR
panicelinka

Pomogła: 36 razy
Wysłany: Pon Lut 08, 2016 4:35 pm   

Anianu, Jestes spamerem ??

moze poszukaj odpowiedniego tematu i w nim zadaj pytanie
1-dotyczace zalozenia konta i kredytu w holenderskim banku
2 - dofinansowaniu do mieszkania a nie wszystko w jednym

Odpowiedz do tematu