Przesunięty przez: Panicelinka Sob Lut 27, 2016 5:32 pm |
List z Immigratie- en Naturalisatiedienst |
Autor |
Wiadomość |
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2016 4:25 pm
|
|
|
A ja czytalam ze w polsce ruskowi dali fure zlota i obywatelstwo i wogole na czewonym latajacym dywanie dostal swoje miejce prakinowe pod palacem kultury .
Bosze dziewczyno opanuj sie . CO sie narobilo juz sie nie odstanie , gdybanie nie ma juz najmniejszego sensu bo faktow juz istniejacych nie zmienisz . Ty jak wielu innych nawet nie pomysleli o dowiedzeniu sie jakie sa ich obowiazki , jedyne co kazdego interesuje to ich prawa i to takie ktore mu pasuja a puzniej tylko placz i rozpacz jak nie jest po ich mysli . W twojej sytuacji to juz tylko czekac . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
|
|
|
|
kula_ula
Poczatkujacy
|
Wysłany: Nie Lut 28, 2016 4:36 pm
|
|
|
baileys napisał/a: | A ja czytalam ze w polsce ruskowi dali fure zlota i obywatelstwo i wogole na czewonym latajacym dywanie dostal swoje miejce prakinowe pod palacem kultury .
Bosze dziewczyno opanuj sie . CO sie narobilo juz sie nie odstanie , gdybanie nie ma juz najmniejszego sensu bo faktow juz istniejacych nie zmienisz . Ty jak wielu innych nawet nie pomysleli o dowiedzeniu sie jakie sa ich obowiazki , jedyne co kazdego interesuje to ich prawa i to takie ktore mu pasuja a puzniej tylko placz i rozpacz jak nie jest po ich mysli . W twojej sytuacji to juz tylko czekac . |
O Boze!Mowie tylko co czytałam!!!
W gestii urzedników leży poinformowanie o wszystkich konsekwencjach czegokolwiek!
Dobra, koncze dyskusję. Dziekuje bardzo za odpowiedzi-te pomocne i za te mniej również. |
|
|
|
|
GeraltRivia
MODERATOR
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2016 9:45 am
|
|
|
baileys,
Tez widzialem juz taka ankiete i reakcje na nia (ktos sobie calkowcie olal i tylko wypelnil pytania, bez dowodow i dokumentow).
Teraz w ciagu 8 tygodni musza opuscic Holandie. Oczywiscie beda sie odwolywac bo twierdza ze troche tam pracuje legalnie i troche sie ucza jezyka, ale jest tak jak mowisz:
Branie bijstand to automatyczna kontrola przez IND. |
|
|
|
|
|