strona oferty pracy nie dziala |
Autor |
Wiadomość |
xpo
Poczatkujacy
|
Wysłany: Pon Lut 29, 2016 9:01 am strona oferty pracy nie dziala
|
|
|
hej nie dziala mi od wczorajszego rana
strona z ofertami pracy na niedziela.nl
Error 503 Service Unavailable |
Ostatnio zmieniony przez Panicelinka Wto Mar 29, 2016 8:59 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
Fegelein
Super gaduła
|
Wysłany: Pon Lut 29, 2016 9:58 am
|
|
|
W ogóle cały serwis niedzieli jest badziewiem pod względem technicznym, no i zawartości.
Stare skrypty, błędy techniczne, burdel i chaos.
Opiekunowie po prostu się nie znają i chyba są wzięci na administratora systemu prosto z pola, gdzie zbierali kartofle. |
|
|
|
|
Hera
MODERATOR Hera
Pomogła: 8 razy Wiek: 53 Dołączyła: 11 Maj 2007 Posty: 952
|
Wysłany: Śro Mar 02, 2016 12:25 am
|
|
|
Fegelein napisał/a: | W ogóle cały serwis niedzieli jest badziewiem pod względem technicznym, no i zawartości.
Stare skrypty, błędy techniczne, burdel i chaos.
Opiekunowie po prostu się nie znają i chyba są wzięci na administratora systemu prosto z pola, gdzie zbierali kartofle. |
Nie bardzo rozumiem co ma twój post do tematu "OFERTY PRACY"? Skargi na moderatorów tudzież administratorów to chyba osobna bajka??
Może sam złóż skargę/zażalenie lub wniosek do administratorów strony czy forum a nie siej niepotrzebnego zamętu na forum.
No chyba że sam masz ambicje na admina |
_________________ Nigdy nie poddawaj się kiedy zgaśnie światło
Gdy cię walnie życia pięść
Nigdy nie poddawaj się dzisiaj nie jest łatwo
Jutro będzie lepszy dzień |
|
|
|
|
Fegelein
Super gaduła
|
Wysłany: Śro Mar 02, 2016 10:23 am
|
|
|
Nie skarżę się na moderatorów bo to tylko jak by nie mówić sprzątaczki na forum - bez urazy
Administratorzy systemu to głowy portalu - tam ustalają skrypty strony, forum, wygląd, od nich zależy co i jak będzie funkcjonować pod względem technicznym.
Kiedyś się tym zajmowałem jako hobby i po prostu widzę brak opieki adminów (nie moderatorów), którzy pisząc kolokwialnie chyba wolą klepać stare auto zamiast przenieść się na nowszy model.
Często przeglądam dział ogłoszeń i jest to więcej niż Sodoma i Gomorra |
Ostatnio zmieniony przez Fegelein Śro Mar 02, 2016 10:24 am, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
Kiepo
Gaduła
|
Wysłany: Śro Mar 02, 2016 6:02 pm
|
|
|
Jako ciekawostke dodam, ze jest juz niedziela kropka be |
|
|
|
|
GeraltRivia
MODERATOR
|
Wysłany: Pią Mar 04, 2016 9:39 am
|
|
|
Fegelein,
Zgadzam sie. Opcja z kodem pocztowym juz nie dziala. Zero mozliwosci sortowania. W niektorych kategoriach non stop spam, 10 razy ta sama reklama, 10 razy dziennie.
Niedziela zrob cos z tym!
EDIT: Chodzi mi oczywiscie o dzial ogloszen, niby osobne od forum, ale wiem ze czasami ktos to czyta |
Ostatnio zmieniony przez GeraltRivia Pią Mar 04, 2016 9:40 am, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
|
|