Rozliczenie koncowe |
Autor |
Wiadomość |
psmaker
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 7:42 am Rozliczenie koncowe
|
|
|
Witam, czy moze mi ktos powiedziec czy maksymalny czas na otrzymanie rozliczenia koncowego to 6 tygodni od zakonczenia kontraktu ? Jezeli tak to czy przy dluzszym okresie oczekiwania naleza sie jakies odsteki za zwloke z wyplata ? Z gory dziekuje za odpowiedz. |
|
|
|
|
wigru
Gaduła nad gadułami :-)
Pomógł: 11 razy Wiek: 45 Dołączył: 16 Maj 2010 Posty: 455 Skąd: 's-Hertogenbosch
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 9:17 am
|
|
|
W ciągu 6 tygodni muszą Ci wypłacić całe pieniądze , które zarobiłeś łącznie z wakacyjnym. Jarograf możesz dostać na początku roku. |
|
|
|
|
psmaker
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 9:26 am
|
|
|
Jaarograaf juz otrzymalem ( jestem w toku rozliczania ) no to tu jest problem bo konczy sie juz 8 tydzien od skonczenia kontraktu a nie orzymalem ani salarisa ani zadnej informacji czy i kiedy mi to wyplaca. |
|
|
|
|
agastepa13
Mega gaduła Leniwiec ;-)
Pomogła: 25 razy Dołączyła: 17 Lis 2007 Posty: 1587 Skąd: z Holandii :)
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 3:59 pm
|
|
|
wystarczy zadzwonic do bylego pracodawcy i sie upomniec |
_________________ Umiesz liczyć? Licz na siebie |
|
|
|
|
psmaker
Poczatkujacy
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 5:06 pm
|
|
|
Ile mozna upominac sie o swoje ^^ jedynie chce sie dowiedziec jaki jest maksymalny czas dla pracodawcy na wyplate moich zarobionych pieniedzy ( wakacyjne i godziny urlopowe ), to jak je odzyskac to nie jest zaden problem |
|
|
|
|
baileys
MODERATOR baileys
Pomogła: 83 razy Dołączyła: 01 Wrz 2008 Posty: 4392 Skąd: z domu
|
Wysłany: Czw Mar 24, 2016 7:12 pm
|
|
|
psmaker napisał/a: | jedynie chce sie dowiedziec jaki jest maksymalny czas dla pracodawcy na wyplate moich zarobionych pieniedzy | to zeby sie dowiedziec tego na forum to mozesz jedyna rzecz zrobic . Poczytac wypowiedzi na ten temat tu na forum i tam sa podane odnosniki/artykuly prawne do tej kwestji . Inna jedyna opja poza forum to advocat . |
_________________ Benzyna drozeje gdyz z powodu podwyzek cen paliwa zdrozal jej transport |
Ostatnio zmieniony przez baileys Czw Mar 24, 2016 7:13 pm, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
|
|